Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat er speelt binnen Jeugdwerk Limburg. Hier vind je het laatste nieuws over actuele thema’s. Lees informatie over onze lopende projecten en aankomende activiteiten. Ook lees je hier onze eigen publicatie: de Flits!

ledenportaal-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we laatst al vol trots onze gloednieuwe website met jullie te gedeeld! We hebben hard gewerkt om een frisse, moderne online omgeving te creëren die onze gemeenschap nog beter ondersteunt. Maar ook hebben we onze leden zeker niet vergeten. Net als op onze oude site, komt er een ledenportaal waar je belangrijke organisatiedocumenten kunt downloaden en je persoonlijke gegevens kunt bijwerken.

flits maart 2024_lezen-f

Vier keer per jaar geeft Jeugdwerk Limburg het blad FLITS uit. De meest recente uitgave is van maart 2024, de 95e editie. Deze FLITS bestaat uit 24 pagina's boordevol informatie voor vrijwilligers in het jeugd- en jongerenwerk.

Vrijheidsmaaltijd - vrijheidssoep

In heel Nederland vieren we op 5 mei vrijheid. Dit doen we ook met Vrijheidsmaaltijden. De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij gasten spreken over vrijheid en onvrijheid. Doe mee en organiseer je eigen Vrijheidsmaaltijd op of rond 5 mei!

care free app tegen kindermishandeling in limburg

Ieder kind verdient een zorgeloze jeugd vol veiligheid en liefde. Helaas is de werkelijkheid voor meer dan 119.000 jongeren in Nederland anders; zij krijgen jaarlijks te maken met kindermishandeling. CARE-FREE helpt met bewustwording, preventie en vroegtijdige signalering bij professionals, opvoeders en anderen die te maken hebben met jongeren, door kennis en ervaringsdeskundigheid te delen.

Week van de gezonde jeugd - Somalië

In de Week voor de Gezonde Jeugd, die plaatsvindt van 10 t/m 15 juni 2024, zetten we diversiteit in de schijnwerpers. Deze keer nemen we je mee op een fascinerende reis naar de rijke cultuur van Somalië, een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid, levendige tradities en kleurrijke erfgoed.

nieuwewebsite-jeugdwerk-limburg

Hoera! Het is bijna zover! Met trots en vol enthousiasme kondigen we de aanstaande lancering aan van onze prachtige nieuwe website. Maar helaas, zoals dat wel vaker gaat in de gewone wereld, hebben we wat hobbels op onze weg gevonden en heeft de lancering wat vertraging opgelopen.

digitale-uitwisselingsbijeenkomst-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Op 25 maart vindt er weer een digitale uitwisselingsbijeenkomst plaats! Deze keer staat onder de noemer "vraag maar raak" het delen van praktijkervaringen centraal, gebaseerd op onderwerpen en vragen die door de deelnemers zelf worden ingebracht.

Jeugdwerk Thorn trots op het verkrijgen van het Veiligheidsvignet

Op vrijdag 1 december bezochten bestuursvoorzitter Freek Emonts en teamlid Inge Stultiëns van Jeugdwerk Limburg Jeugdwerk Thorn in hun clubgebouw om tijdens een feestelijke bijeenkomst het Veiligheidsvignet uit te reiken.

nldoet-vrijwilligers-vinden

Op 15 en 16 maart gaat NLdoet van start. Het is dus nu de perfecte tijd om vrijwilligers te werven voor jouw organisatie.

casusvoorbeelden-onbeperkt-jeugdwerk

Tijdens onze digitale uitwisselingsbijeenkomst op 27 mei zal onze speciale gast van het Verwey-Jonker Instituut waardevolle tips en handvatten delen over het omgaan met diverse situaties binnen het jeugd- en jongerenwerk. Maar om deze bijeenkomst extra waardevol te maken, hebben we jouw hulp nodig!

Onderwerpen
Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.