Kom naar de Netwerkbijeenkomst voor en met professionals in het welzijnsnetwerk op 10 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evenementen
agenda

In deze evenementenagenda vind je niet alleen de activiteiten van Jeugdwerk Limburg, maar ook interessante en relevante bijeenkomsten voor iedereen die werkt met jeugd of jongeren.

Start collecte Nationaal Fonds Kinderhulp

Een warme winterjas, een goed paar schoenen, zwemles, een laptop voor schoolwerk of een fiets… Voor de ruim 300.000 kinderen die in Nederland in armoede opgroeien is dit niet vanzelfsprekend. Voor deze kinderen en jongeren collecteren ieder jaar duizenden collectanten.

Evenementenreeks Regiobijeenkomst

Regiobijeenkomst Midden-Limburg

't Patronaat Caulitenstraat 6, Sint Joost, Limburg, Nederland

Vrijwilligersorganisaties zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende activiteiten, materialen en waardevolle kennis. Daarom organiseert Jeugdwerk Limburg diverse regionale (fysieke) bijeenkomsten waar laagdrempelige samenwerking centraal staat.

Regiobijeenkomst Venray

Vrijwilligersorganisaties zijn voortdurend op zoek naar vernieuwende activiteiten, materialen en waardevolle kennis. Daarom organiseert Jeugdwerk Limburg diverse regionale (fysieke) bijeenkomsten waar laagdrempelige samenwerking centraal staat.

Symposium Open je ogen voor mensenhandel

Pactum, Beatrixzaal Bergerweg 23, Horn, Limburg, Nederland

Woensdag 29 organiseert Stichting Expertisebureau Helse Liefde een symposium; ‘Open je ogen voor mensenhandel’. Daarin nemen ze je mee in de thema’s waar ze dagelijks mee werken: seksuele uitbuiting, criminele uitbuiting, afhankelijkheidsrelaties, intieme terreur en eergerelateerd geweld.

Internationale Dag van het kind

Vandaag staat helemaal in het teken van Kinderen. Op 1 juni is het namelijk ieder jaar de Internationale Dag van de Kinderen. Gewoon om deze bevolkingsgroep eens goed te verwennen!

Week van de Jonge Mantelzorger

Tijdens de Week van de Jonge Mantelzorger vragen we landelijk aandacht voor deze jongeren. Door heel het land worden activiteiten georganiseerd voor jonge mantelzorgers, maar ook voor professionals die met deze doelgroep te maken hebben.

Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg + WBTR

't Patronaat Caulitenstraat 6, Sint Joost, Limburg, Nederland

Op 3 juni aanstaande vindt van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur de jaarvergadering van Jeugdwerk Limburg plaats in ’t Patronaat in Sint Joost. We zullen Mandy Römkens dan voordragen om te benoemen als penningmeester. Ook behandelen we de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), waar veel leden vragen over hebben.

Week voor de Gezonde Jeugd

Iedere dag komen we dankzij Grote Mensen een stapje dichterbij een gezonde samenleving. Échte Grote Mensen die ervoor zorgen dat kinderen gezond kunnen opgroeien.

Buitenspeeldag

De jaarlijkse Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon, komt eraan! Jeugdwerk Limburg draagt graag bij aan deze dag door trainingen en tips voor activiteiten aan te bieden. Ontdek hoe je een te gek buitenspeelprogramma kunt organiseren!

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.