Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg op 3 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overzicht bivak- en kampaccommodaties in Limburg

Op zoek naar de ideale plek voor je volgende kamp of bivak? Hier vind je een overzicht van allerlei kampplaatsen en bivakadressen in Limburg en daarbuiten. Van uitgestrekte terreinen tot gezellige locaties bij een bos, we hebben ze allemaal voor je verzameld.

Jouw locatie toevoegen?

Ben je een beheerder van een kamp- of bivakaccommodatie? Dan kun je je locatie kosteloos op onze lijst laten plaatsen. Het is een uitstekende kans om je accommodatie onder de aandacht te brengen bij jeugd- en jongerenorganisaties!

Zoek jouw ideale locatie

Let op: De prijzen op onze site kunnen afwijken van de huidige prijzen. Kijk daarom altijd op de site van de kamp- of bivakaccommodatie zelf voor de meest actuele informatie en prijs.

Close
Routebeschrijving
'; ';
opties weergeven Verberg de opties
Print Reset
Ophalen van de route...
Close
Find Nearby Opslaan locatie markering Routebeschrijving

Hoe werkt het?

Voer de locatie in met een eventuele straal (afstand) waarin je een kamp- of bivak zoekt. Filteren op prijs, aantal personen en eventuele extra's kan via het filtermenu rechts. Door op de pin te klikken kan je meer informatie over de locatie zien en lezen.
contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.