Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Word lid van Jeugdwerk Limburg

In een wereld die voortdurend verandert, is de kracht van samenwerking en gemeenschap essentieel. Door lid te worden van Jeugdwerk Limburg, treed je toe tot een gemeenschap van professionals en vrijwilligers die zich samen inzetten voor de groei, ontwikkeling en veiligheid van onze jeugd.

Voor iedereen die jeugd en jongeren een warm hart toedraagt

Het lidmaatschap van Jeugdwerk Limburg is er voor een breed scala aan maatschappelijke en sociale organisaties. Of je nu actief bent in het Kindervakantiewerk, een jeugdclub leidt, of aan het roer staat van een jongerenvereniging, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Maar ook als je betrokken bent bij activiteiten zoals turnclubs,
dansverenigingen en Oranje- of Sinterklaascomités ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze gemeenschap is divers, dynamisch en gedreven door de
gezamenlijke passie om de jeugd en jongeren van vandaag een betere, veiligere en leukere omgeving te bieden waarin iedereen kan meedoen. Sluit je vandaag nog aan en versterk jouw netwerk!

Inhoud lidmaatschap

Hieronder leggen we ons lidmaatschap in detail uit. Mocht je toch nog vragen hebben, bekijk dan eerst de veelgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie, dan staan we altijd klaar om deze te beantwoorden en alles voor je te verduidelijken.

  • Probeer nu gratis tot 31-12-2024
  • Betaal per organisatie
  • Jaarlijks opzegbaar
  • Toegang tot groot netwerk

IntroPakket

Voor degenen die graag kennis willen maken met de voordelen van Jeugdwerk Limburg zonder direct lid te worden.


Intropakket lidmaatschap Jeugdwerk Limburg

0€ / 1 jaar

SeizoenSter Pakket

Kindervakantiewerk-organisaties, Oranje- of Sinterklaascomités en soortgelijke organisaties die minder dan een maand per jaar actief zijn.


SeizoenSter lidmaatschap Jeugdwerk Limburg

36€ / per jaar

JaarRond Pakket

Jeugdwerkorganisaties, open jongerencentra, voetbalclubs en soortgelijke organisaties die meer dan een maand per jaar actief zijn.


JaarRondpakket lidmaatschap Jeugdwerk Limburg

89€ / per jaar

Registreren Registreren Registreren
Eerste kennismaking inbegrepen inbegrepen inbegrepen
Online kennisbank
Bivak- of kampaccommodaties
Uitwisselingsbijeenkomsten
Activiteiten agenda
Adviesgesprek betaald

Standaard zijn er 2 individuele adviesgesprekken inbegrepen

inbegrepen

Standaard zijn er 2 individuele adviesgesprekken inbegrepen

inbegrepen

Standaard zijn er 2 individuele adviesgesprekken inbegrepen

Trainingen (kennis, vaardigheiden) betaald

Alle trainingen kosten €99 voor leden en €395 voor niet-leden per organisatie, uitgezonderd EHBO en BHV trainingen.

inbegrepen

Alle trainingen kosten €99 voor leden en €395 voor niet-leden per organisatie, uitgezonderd EHBO en BHV trainingen.

inbegrepen

Alle trainingen kosten €99 voor leden en €395 voor niet-leden per organisatie, uitgezonderd EHBO en BHV trainingen.

Thema bijeenkomsten € 10,00 per persoon
Veiligheidsheidvignet + advies
Vertrouwenscontactpersoon
Rechtsbijstand
Jaarlijks bezoek
Regio bijeenkomst
Algemene Leden Vergaderingen
Teambuilding activiteiten
Belangenbehartiger Provincie
Vakblad Flits!
Nieuwsbrief per maand
24/7 bereikbaarheid
Behoeftenpeilingen
Kans op 1x gratis scholing
Registreren Registreren Registreren

Prijsaanpassing per 1 januari 2025

Vanaf 1 januari 2025 worden onze lidmaatschapsprijzen aangepast. Het Seizoenster-lidmaatschap, voor minder dan 1 maand actief op jaarbasis, wordt €39. Het Jaarrond pakket, voor langer dan 1 maand actief op jaarbasis, wordt €99. Het verschil ligt bij het type lidmaatschap in de frequentie van vragen en niet in het aantal diensten, waardoor elke organisatie die werkt met jeugd optimaal gebruik kan maken van het volledige aanbod.

Tot en met 31 december 2024 kun je ons gratis lidmaatschap proberen. Grijp nu je kans en ervaar alle voordelen zonder kosten!

Meld je vandaag nog aan!

Aanmelden is heel gemakkelijk! Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Een kopie van de ingevulde gegevens wordt automatisch verzonden naar jouw eigen mailadres. En lukt er iets niet? Bel gerust naar (0475) 31 51 51, dan lopen we het samen door.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wellicht heb je nog vragen over ons lidmaatschap, hieronder hebben we de veelgestelde vragen al voor je beantwoord.

Het verschil tussen de twee lidmaatschappen ligt in de frequentie van vragen en niet in het aantal diensten. Daarom hebben we gekeken naar de lengte van de periode dat de activiteiten plaatsvinden. Het Seizoenster pakket is voor organisaties die minder dan 1 maand op jaarbasis actief zijn, terwijl het Jaarrond pakket voor organisaties is die langer dan 1 maand op jaarbasis actief zijn. We gaan ervan uit dat leden die minder dan 1 maand op jaarbasis actief zijn, ook minder inzet nodig hebben. Op deze manier kan elke organisatie die met jeugd werkt optimaal gebruikmaken van het volledige aanbod.

Voor nieuwe leden geldt dat het eerste kalenderjaar gratis is. Na dit jaar worden de standaardtarieven in rekening gebracht. We bieden geen kortingen voor grotere groepen; de tarieven zijn gebaseerd op het type organisatie, niet op het aantal leden.

Nadat je het aanmeldformulier hebt ingevuld, verwerken we je gegevens in ons systeem en maken we een login aan voor het ledenportaal. Vervolgens neemt een van onze adviseurs telefonisch contact op om te bespreken of er behoefte is aan een kennismakingsgesprek of andere ondersteuning.

Voor geïnteresseerden die nog geen lid zijn, bieden wij het IntroPakket aan. Dit pakket geeft je een jaar lang gratis toegang tot onze uitgebreide kennisbank, bivak- en kampadressen, en de activiteitenagenda. Je kunt ook gratis deelnemen aan onze digitale uitwisselingsbijeenkomsten. Voor themabijeenkomsten betaal je slechts 10 euro per persoon. Bovendien ontvang je ons vakblad Flits!, dat vol staat met boeiende artikelen over jeugd- en jongerenwerk.

Om je lidmaatschap op te zeggen, kun je een e-mail sturen naar info@jeugdwerklimburg.nl. Wij zorgen dan voor een nette afhandeling van de opzegging.

Bij Jeugdwerk Limburg kunnen alleen organisaties lid worden, niet individuele personen. De contributie wordt dus berekend per organisatie, niet per lid binnen je organisatie.

Als gemeente of welzijnsorganisatie is het momenteel niet mogelijk om lid te worden van Jeugdwerk Limburg. Echter, jullie kunnen wel profiteren van onze gratis diensten, waaronder toegang tot onze online kennisbank, bivak- en kampaccommodaties, en activiteitenagenda. Daarnaast kunnen jullie deelnemen aan onze behoeftepeilingen, ontvangen jullie onze digitale uitgaven van het vakblad Flits! en onze maandelijkse nieuwsbrief, en zijn wij 24/7 bereikbaar voor ondersteuning.

Nee, dat is niet mogelijk. Elk jeugdwerk- of vrijwilligersorganisatie moet individueel lid worden van Jeugdwerk Limburg. We hanteren geen collectieve lidmaatschappen voor meerdere organisaties onder één overkoepelend lidmaatschap, aangezien elk lidmaatschap specifieke voordelen en diensten biedt die toegesneden zijn op de behoeften van elke afzonderlijke organisatie.

Zeker, het is mogelijk dat jouw gemeente de contributie subsidieert. We raden je aan om direct contact op te nemen met je gemeente om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het onderstaande nummer of stuur een mail via het formulier.

contact-jeugdwerk-limburg