Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Gezocht: casus voorbeelden voor project “Onbeperkt Jeugdwerk”

Op 27 mei is er een digitale uitwisselingsbijeenkomst met als gast het Verwey-Jonker Instituut. Zij zijn een gerenommeerd onderzoeksinstituut dat zich richt op de maatschappelijke vraagstukken van vandaag en morgen. We hebben hun expertise ingeroepen voor ons ambitieuze project “Onbeperkt Jeugdwerk!”.

Wat is “Onbeperkt Jeugdwerk!”?

 “Onbeperkt Jeugdwerk!” is ons antwoord op de uitdagingen van inclusief jeugdwerk. We willen ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht achtergrond, beperking, geaardheid of financiële situatie, volwaardig kan deelnemen aan jeugdactiviteiten. Dit betekent een jeugdwerk waar niemand wordt buitengesloten.

Hoe gaan we dit bereiken?

Tijdens onze digitale uitwisselingsbijeenkomst op 27 mei zal onze speciale gast van het Verwey-Jonker Instituut waardevolle tips en handvatten delen over het omgaan met diverse situaties over inclusie binnen het jeugd- en jongerenwerk.

Maar om deze bijeenkomst extra waardevol te maken, hebben we jouw hulp nodig!

Hoe kun jij helpen?

We willen graag jouw inzichten en ervaringen horen. Heb jij voorbeelden van obstakels waarmee je te maken hebt gehad in je organisatie? Of situaties waarin inclusief jeugdwerk een uitdaging vormde? 

Deel ze met ons via communicatie@jeugdwerklimburg.nl. Jouw input kan dan worden gebruikt als casus tijdens deze themabijeenkomst.

Bekijk de website van het Verwey-Jonker Instituut

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.