Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Jeugdwerk Thorn trots op het verkrijgen van het Veiligheidsvignet

Jeugdwerk Thorn trots op het verkrijgen van het Veiligheidsvignet

Op vrijdag 1 december bezochten bestuursvoorzitter Freek Emonts en teamlid Inge Stultiëns van Jeugdwerk Limburg Jeugdwerk Thorn in hun clubgebouw om tijdens een feestelijke bijeenkomst het Veiligheidsvignet uit te reiken.

Onder het genot van een kopje koffie en de heerlijke geur van versgebakken pepernoten die deze avond door de aanwezige kinderen werden gemaakt, is Jeugdwerk Limburg feestelijk ontvangen in Thorn. Nadat de voorzitter van Jeugdwerk Limburg een kort woordje had gericht aan de aanwezige bestuursleden en kinderen van Jeugdwerk Thorn mocht Jeugdwerk Thorn het veiligheidsvignet onder luid applaus in ontvangst nemen.

Danny Pasmans, die samen met de andere vrijwilligers veel werk heeft verzet voor het verkrijgen van het veiligheidsvignet, verwoordde het als volgt:

“Wij van Jeugdwerk Thorn zijn super trots dat wij na lang eraan gewerkt te hebben eindelijk het ‘veiligheidsvignet voor veilige jeugdclubs’ in ontvangst hebben mogen nemen. Wij willen Jeugdwerk Limburg bedanken voor het mogelijk maken en uitreiken hiervan!”

Uitreiking veiligheidsvignet

Veiligheidscheck en Veiligheidsvignet Jeugdwerk Limburg

Een veilige organisatie draagt bij een goed imago. Vrijwilligers zullen er graag werken en ouders/verzorgers vertrouwen hun kinderen graag aan zo’n organisatie toe!

Wil je weten hoe jouw organisatie er qua veiligheid voorstaat?
Doe dan vrijblijvend de veiligheidscheck.


Neem voor meer informatie contact op met Jeugdwerk Limburg.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.