Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Advies en maatwerk

Stuit je binnen jouw jeugdwerkorganisatie op uitdagende kwesties en weet je niet meteen hoe je ze kunt aanpakken? Jeugdwerk Limburg is er om je te helpen. Of het nu gaat om beleidsvraagstukken, het verhogen van efficiëntie, of het ontwikkelen van een impactvol programma, onze deskundigheid staat tot jouw beschikking om je stap voor stap te begeleiden.

Ondersteuning op maat

Bij Jeugdwerk Limburg begrijpen we de uitdagingen van het jeugd- en jongerenwerk als geen ander. Daarom bieden we al op vele manieren ondersteuning: denk aan scholing, onze gratis uitgebreide online kennisbank en de inspirerende projecten die we delen. Maar we begrijpen ook dat iedere organisatie uniek is en specifieke behoeftes heeft.

Want als vrijwilliger in een jeugdwerkorganisatie merk je dat er steeds meer van je wordt verwacht. De regels worden complexer en de maatschappij stelt hogere eisen aan je rol. Daarom zijn wij er om je te helpen. Met advies en ondersteuning op maat als serviceorganisatie kunnen wij je de specifieke hulp bieden die jij nodig hebt om deze uitdagingen het hoofd te bieden.

Of je nu lid bent van onze organisatie of niet, we staan altijd voor je klaar om je te begeleiden. Zodat jij vol zelfvertrouwen je belangrijke werk kunt voortzetten.

Ben je nog geen lid? Informeer naar de beschikbare mogelijkheden. We helpen je graag verder.

Beleidsondersteuning

Veiligheid van jongeren is een van onze hoogste prioriteiten. Daarom bieden we beleidsondersteuning aan die specifiek gericht is op het creëren van een veilige en inclusieve omgeving binnen jouw jeugdwerkorganisatie.

We helpen je te navigeren door de complexe wettelijke
veiligheidsvoorschriften en -richtlijnen, zodat je met een gerust hart kunt focussen op wat echt belangrijk is: de ontwikkeling en het welzijn van de jeugd.

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Ontvang 2 gratis adviesgesprekken, krijg exclusieve kortingen op trainingen en maak kans op gratis scholing. Ook krijg je toegang tot handige sjablonen en templates, het ledenforum,  en word onderdeel van een gemeenschap die je helpt groeien in jouw werk met jongeren.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Wellicht heb je nog vragen over ons maatwerk en advies, hieronder hebben we de veelgestelde vragen al voor je beantwoord.

Als lid van Jeugdwerk Limburg kun je gebruikmaken van gratis adviesgesprekken. Voor een specifiek moment zoals tijdens een bestuursvergadering in de avond, dien je dit minimaal 6 weken van tevoren aan te vragen. Voor gesprekken overdag is dit niet nodig. Je kunt je verzoek indienen via info@jeugdwerklimburg.nl of door te bellen naar 0475 31 51 51.

De duur van een gemiddeld adviesgesprek bij Jeugdwerk Limburg varieert en is afhankelijk van meerdere factoren, zoals het aantal vragen, of het gesprek plaatsvindt in groepsverband of individueel, en of het gesprek telefonisch of face-to-face is.

Ja, ook als niet-lid kun je bij ons terecht voor advies. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Indien je besluit om een uitgebreider adviestraject te volgen, stellen we een tarief op maat op afhankelijk van je specifieke behoeften.

Je kunt een adviesgesprek inplannen door ons te mailen op info@jeugdwerklimburg.nl of door te bellen naar 0475 31 51 51. We helpen je graag verder met je vragen.

Zeker, we bieden ook online en telefonisch advies aan via platforms zoals Microsoft Teams, Zoom of gewoon telefonisch. Je kunt kiezen wat voor jou het handigst is.

Absoluut, we bieden de mogelijkheid voor langdurige adviestrajecten aangepast aan jullie specifieke behoeften. Neem contact op om een tarief op maat te bespreken.

Zeker, het is altijd mogelijk om een vervolggesprek te plannen. Neem contact met ons op om een geschikt moment af te spreken.

Zeker, ook voor specifieke vragen over wet- en regelgeving kun je bij ons terecht. We adviseren je wel om eerst een kijkje te nemen in onze Veiligheidswerkmap in de digitale kennisbank, waar je al veel nuttige informatie kunt vinden.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.