Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Koken & bakken

Krijg toegang tot recepten en kookactiviteiten die geschikt zijn voor jongeren. Leer ze de basis van het koken en bakken met eenvoudige en lekkere recepten die ze ook thuis kunnen maken.

Week van de gezonde jeugd - Somalië

In de Week voor de Gezonde Jeugd, die plaatsvindt van 10 t/m 15 juni 2024, zetten we diversiteit in de schijnwerpers. Deze keer nemen we je mee op een fascinerende reis naar de rijke cultuur van Somalië, een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid, levendige tradities en kleurrijke erfgoed.

Leuke activiteiten voor het voorjaar!

Wat is er nu leuker dan de start van dit nieuwe seizoen inluiden met een aantal leuke buitenactiviteiten, een schoonmaak- en/of opknapbeurt van je clubgebouw of gezellige voorjaarsactiviteiten. Ben je op zoek naar leuke inspiratie voor activiteiten in de lente? Lees dan dit.

activiteiten-koningsdag

Op zoek naar leuke manieren om Koningsdag te vieren? Wij delen graag onze ideeën en activiteiten om er samen een groot feest van te maken!

regenboog laagjestaart maken

Lijkt het je leuk om te bakken of koken? En wil je een taart maken waarmee je iedereen kan verrassen? Probeer dan eens deze regenboog laagjes taart. Leuk om samen te maken, lekker om te eten.

hersftvakantie activiteiten-knutselen-spelen

De zomer is voorbij en de herfst staat voor de deur. Tijd om gezellige KVW activiteiten te plannen voor jong en oud. Of je nu van knutselen, wandelen of spelletjes houdt, er zijn genoeg herfstactiviteiten om van te genieten. Hier zijn enkele ideeën om de herfst nog leuker te maken!

decoreren-cupcake-maken

Cupcakes versieren is een leuke bakactiviteit voor iedereen, ongeacht leeftijd. Het is een heerlijke manier om samen creatief bezig te zijn. Of je nu jong bent of wat ouder, het versieren van cupcakes is voor iedereen een feest.

sinterklaas activiteiten

Sinterklaas is een van de meest magische tijden van het jaar, vooral voor kinderen. Het is een periode vol verwondering, spelletjes en lekkernijen. Voor organisaties die activiteiten rondom Sinterklaas willen organiseren, biedt deze periode tal van mogelijkheden om kinderen en jongeren te betrekken en te vermaken.

koningsdag

Op zoek naar inspiratie voor Koningsdag? Van traditionele oud-Hollandse spelletjes tot creatieve oranje knutselactiviteiten en sportieve uitdagingen. Deze activiteiten zijn perfect om de nationale feestdag buiten of binnen te vieren

Coronaproof activiteiten met kinderen en jongeren

In deze uitdagende tijden is het vinden van veilige en leuke activiteiten voor kinderen en jongeren belangrijker dan ooit. Met de huidige beperkingen moeten we creatief zijn om toch plezier te kunnen maken. Hier zijn enkele coronaproof activiteiten die niet alleen veilig zijn, maar ook enorm veel plezier bieden

Betekenis Allergenenwet voor vrijwilligersorganisaties

Werk je met eten bij een jeugd- of jongerenorganisatie? Let dan op, want vanaf 13 december is er iets nieuws: de Allergenenwet. Als jullie onverpakt eten geven of verkopen, zoals in een sportkantine of bij een evenement, moet je iets extra's doen. Dit geldt ook voor plekken als buurthuizen of voedselbanken.

Onderwerpen
Geschikt voor
Geschikt voor

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Heb je suggesties?

Weet jij nog toffe geldtips die we in onze kennisbank moeten opnemen?

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.