Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Nieuw Ledenportaal: Samen bouwen aan onze digitale gemeenschap

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we onlangs met veel trots onze gloednieuwe website gedeeld! We hebben hard gewerkt aan een frisse, moderne online omgeving die onze gemeenschap nog beter ondersteunt.

We hebben ook gedacht aan onze leden. Net als op onze oude site, komt er een ledenportaal waar je belangrijke organisatiedocumenten kunt downloaden en je persoonlijke gegevens kunt bijwerken. Dit nieuwe ledenportaal is momenteel in ontwikkeling.

Naast de vertrouwde functies willen we nieuwe mogelijkheden toevoegen, zoals het aanpassen van je gegevens. Waarmee je jouw kennis en ervaringen kan delen binnen een online gemeenschap die jouw organisatie ondersteunt in je belangrijke werk met jongeren.

Denk mee over het ledenportaal

Maar een levendige online gemeenschap bouwen we alleen samen. Om ons nieuwe ledenportaal zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen en behoeften van alle leden, horen we graag welke functionaliteiten jouw organisatie waardevol vindt.


We hebben al enkele ideeën: downloadbare sjablonen en templates, een ledenforum voor onderling contact, een vraag-en-aanbodsectie, toegang tot documenten van de algemene ledenvergadering en een overzicht van alle leden.

Maar we zijn ook enorm benieuwd naar jouw ideeën en suggesties. Misschien wil je eigen evenementen toevoegen aan de kalender of vacatures plaatsen? Alle suggesties zijn van harte welkom!

Vul deze behoeftepeiling in en help ons een ledenportaal te ontwikkelen dat perfect aansluit bij wat jouw organisatie nodig heeft. We bespreken de verzamelde input tijdens de Algemene Ledenvergadering op 3 juni.

Vraag je logingegevens nu aan!

Wil je alvast aan de slag met het nieuwe ledenportaal en de documenten voor de ALV op 3 juni inzien? Registreer je dan op deze pagina. Als lidorganisatie ontvang je dan binnen 48 uur een nieuwe inlogcode per e-mail. Houd er rekening mee dat sommige onderdelen nog in ontwikkeling zijn, inclusief de lay-out.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.