Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuw Ledenportaal: Samen bouwen aan onze digitale gemeenschap

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we laatst al vol trots onze gloednieuwe website met jullie te gedeeld! We hebben hard gewerkt om een frisse, moderne online omgeving te creëren die onze gemeenschap nog beter ondersteunt.

Maar ook hebben we onze leden zeker niet vergeten. Net als op onze oude site, komt er een ledenportaal waar je belangrijke organisatiedocumenten kunt downloaden en je persoonlijke gegevens kunt bijwerken.

Dit nieuwe ledenportaal is al in ontwikkeling. Naast de vertrouwde functies, breiden we uit met exclusieve toegang tot handige sjablonen, templates en een ledenforum. Hier kun je jouw kennis en ervaringen delen en deel uitmaken van een online gemeenschap die je helpt in je werk met jongeren.

Denk mee over het ledenportaal

Maar een levendige online gemeenschap bouwen doen we samen. We zijn benieuwd naar jouw ideeën voor extra functies in het ledenportaal. Misschien wil je je eigen evenementen kunnen toevoegen aan de kalender, of zoek je templates voor het opstellen van statuten? Laat ons jouw wensenlijst weten via communicatie@jeugdwerklimburg.nl. We bespreken de input tijdens de Algemene Ledenvergadering.

Vraag je logingegevens nu aan!

Wil je alvast aan de slag met het nieuwe ledenportaal en de documenten voor de ALV op 3 juni inzien? Registreer je dan op deze pagina. Als lidorganisatie ontvang je dan binnen 48 uur een nieuwe inlogcode per e-mail. Houd er rekening mee dat sommige onderdelen nog in ontwikkeling zijn, inclusief de lay-out.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.