Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze nieuwe website: Een trots moment voor Jeugdwerk Limburg

Hoera! Het is bijna zover! Met trots en vol enthousiasme kondigen we de aanstaande lancering aan van onze prachtige nieuwe website. Na maanden van toegewijd werken, creativiteit en teamwork, zijn we bijna klaar met ons project: een website die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook uiterst praktisch in gebruik.

Maar helaas, zoals dat wel vaker gaat in de gewone wereld, hebben we wat hobbels op onze weg gevonden en heeft de lancering wat vertraging opgelopen. Hoewel we gehoopt hadden dat de website al online zou staan voor 1 maart, zijn we nog bezig met de laatste puntjes op de i. We verwachten echter dat de website midden volgende week eindelijk live zal zijn.

Wat zal onze nieuwe website jou brengen?

  1. Compleet overzicht van ons aanbod: Ons aanbod is uitgebreid en divers – van onze netwerk- en uitwisselingsbijeenkomsten tot advies en maatwerk, en van inspirerende trainingen tot baanbrekende projecten. Alles is nu helder en uitnodigend gepresenteerd, klaar voor jou om te ontdekken!
  2. Gebruiksvriendelijke zoekfunctie: Vind precies wat je zoekt met onze gestroomlijnde zoek- en filterfuncties. Of je nu op zoek bent naar specifieke informatie, activiteiten of projecten, je vindt het snel en eenvoudig.
  3. Trainingen uitgelicht: Ontdek zowel betaalde of gratis trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het vinden en boeken van de juiste training is nu een fluitje van een cent.
  4. Gratis kennisbank: Duik in onze gratis kennisbank, een goudmijn vol met tips, ideeën en essentiële informatie voor iedereen in het jeugd- en jongerenwerk. Ontdek een overvloed aan inspirerende artikelen over activiteiten, effectieve geldinzamelingsacties en het allerlaatste nieuws in de wereld van jeugd- en jongerenwerk. Het bijzondere aan onze kennisbank? Je kunt de artikelen niet alleen online lezen, maar nu ook eenvoudig printen of gratis downloaden. Ideaal voor die momenten waarop je die waardevolle informatie bij de hand wilt hebben, waar je ook bent.
  5. Interactieve evenementenagenda: Mis nooit meer een evenement! Bekijk onze agenda en voeg de evenementen direct toe aan jouw eigen agenda. Een fantastische manier om betrokken en geïnformeerd te blijven.
  6. Veiligheidswerkmap: Bij ons staat veiligheid altijd voorop. Daarom hebben we in onze veiligheidswerkmap alle essentiële informatie verzameld die je nodig hebt om zowel de fysieke als sociale veiligheid binnen jouw organisatie te waarborgen. Wat extra fijn is aan deze werkmap, is dat we alle informatie en artikelen hebben herschreven om het zo laagdrempelig en begrijpelijk mogelijk te maken. Zo wordt complexe wet- en regelgeving ineens glashelder, en begrijp je precies wat er van je verwacht wordt als organisatie en hoe je die veiligheid kunt waarborgen. Op die manier zorgen we samen voor een veilige omgeving voor iedereen.

Zorg ervoor dat je volgende week terugkomt om te zien hoe mooi en functioneel onze nieuwe website is geworden! Neem dan een kijkje en laat ons weten wat je ervan vindt. We zijn erg benieuwd naar jouw gedachten en suggesties.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.