Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Organisatie, bestuur en beleid

Trainingsmodules die bestuursleden helpen bij het opzetten van een sterk vrijwilligersbeleid, het efficiënt organiseren van vergaderingen, het werven en behouden van vrijwilligers, teambuilding, samenwerking, sponsoring en het hanteren van online boekhoudsystemen.

Onze diverse scholingen zijn speciaal ontworpen om jou als vrijwilliger binnen je jeugdwerkorganisatie te versterken en te laten groeien. Van bedrijfshulpverlening tot accommodatieveiligheid en van effectief vergaderen tot het omgaan met discriminatie en racisme.

Binnen ons scholingsaanbod genieten leden van een aanzienlijk voordeel. De kosten voor scholingsactiviteiten worden laag gehouden, dankzij de financiële bijdrage van de Provincie Limburg.

Voor niet-leden geldt de standaard prijs, maar ook zij kunnen gebruik maken van ons uitgebreide aanbod. Bij elke praktijkgerichte scholing vermelden we daarom twee prijzen. Zo zie je direct de opties en kun je kiezen wat het beste bij jou en jouw organisatie past.

fondsenwerving-training-cursus

Sponsoring

Je bent als jeugdwerkorganisatie voortdurend op zoek naar nieuwe financiële bronnen. Extra gelden om activiteiten voor de jeugd te kunnen bekostigen zijn altijd welkom. Om te voorkomen dat alle vrijwilligersorganisaties in dezelfde vijver gaan vissen, biedt deze workshop je andere kijk op het genereren van nieuwe, extra gelden.

online-cursus-boekhouden

Online cursus boekhouden

Net begonnen als penningmeester? Of wil je je meer verdiepen in het boekhouden? In de online cursus boekhouden leer je factureren, betalingen registreren, btw aangiftes doen, boekjaar afsluiten en hoe je je boekhouding kan automatiseren.

effectief vergaderen training

Effectief Vergaderen

De training Effectief Vergaderen is een uitstekende kans om jouw vergaderstijl te verbeteren en bij te dragen aan productievere en aangenamere vergaderingen binnen jouw organisatie. De nadruk ligt hierbij op praktische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling.

vinden-binden-vrijwilligers

Vinden en binden van vrijwilligers

Ben je op zoek naar effectieve manieren om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en te behouden voor je club? De training 'Vinden en Binden van Vrijwilligers' biedt praktische strategieën en inzichten om jouw organisatie aantrekkelijker te maken voor vrijwilligers. Deze training helpt je te begrijpen hoe je een positieve en stimulerende omgeving creëert waar vrijwilligers graag deel van uitmaken.

teambuilding-samenwerken-training

Teambuilding en samenwerken

Een goede sfeer en stevig onderling vertrouwen vormen de basis van elk succesvol team, vooral binnen vrijwilligersorganisaties. Deze training focust op het versterken van deze essentiële elementen door middel van interactieve teambuilding activiteiten. In een ontspannen en aangename setting ontdek je samen nieuwe kanten van elkaar. Deze ervaring helpt om de teamdynamiek te verbeteren en zorgt ervoor dat iedereen zich nog meer verbonden voelt met het team.

Vrijwilligersbeleid opstellen

Vrijwilligersbeleid opstellen

Met deze training richt je je op het ontwikkelen van een vrijwilligersbeleid dat niet alleen de organisatie sterker maakt, maar ook bijdraagt aan een positieve en voldoening gevende ervaring voor de vrijwilligers.

onine-fondsenwerving-training-cursus

Online cursus fondsenwerving

Hoe vind ik financiering voor mijn project? Hoe moet ik een aanvraag indienen bij een fonds? Welke tips zijn er om succes te hebben bij een aanvraag? De online cursus fondsenwerving van VSBfonds helpt je op weg bij het vinden van financiering van jouw project.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Zoek je iets anders?

Staat je gewenste training er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.