Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Evenementen

Hier worden aankomende evenementen belicht die interessant zijn voor mensen betrokken bij Jeugdwerk Limburg. Of het nu gaat om evenementen die door de organisatie zelf worden georganiseerd of bijzondere dagen en weken die relevant zijn voor jeugdwerk, zoals vrijwilligersdagen of thematische focusweken.

Veiligheid voor Vrijwilligers-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Veiligheid is een kernverantwoordelijkheid voor vrijwilligersorganisaties, zowel voor hun vrijwilligers als voor de deelnemers aan hun activiteiten. Jeugdwerk Limburg zet zich daarom in om organisaties te helpen bij het ontwikkelen van een robuust veiligheidsbeleid. Dit jaar brengen we dit onderwerp extra onder de aandacht met de diverse activiteiten.

Terugblik netwerkbijeenkomst voor en met professionals in het welzijnswerk

Op 10 april organiseerde Jeugdwerk Limburg een netwerkbijeenkomst voor professionals in het welzijnswerk. Deze bijeenkomst bood een platform om kennis en ervaringen te delen, gericht op het versterken van lokale vrijwilligersorganisaties. Onderwerpen zoals het vinden van vrijwilligers, deskundigheidsbevordering en het bereiken van jongeren werden besproken.

Vrijheidsmaaltijd - vrijheidssoep

In heel Nederland vieren we op 5 mei vrijheid. Dit doen we ook met Vrijheidsmaaltijden. De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij gasten spreken over vrijheid en onvrijheid. Doe mee en organiseer je eigen Vrijheidsmaaltijd op of rond 5 mei!

digitale-uitwisselingsbijeenkomst-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Op 25 maart vindt er weer een digitale uitwisselingsbijeenkomst plaats! Deze keer staat onder de noemer "vraag maar raak" het delen van praktijkervaringen centraal, gebaseerd op onderwerpen en vragen die door de deelnemers zelf worden ingebracht.

nldoet-vrijwilligers-vinden

Op 15 en 16 maart gaat NLdoet van start. Het is dus nu de perfecte tijd om vrijwilligers te werven voor jouw organisatie.

lont-jongerenfestival-in-limburg

Kom naar het bruisende jongerenfestival van Limburg! Op 5 april transformeert het terrein van Weerstand in Roermond in een levendige ontmoetingsplek voor jongeren tussen de 12 en 27 jaar. Dit is dé kans om te ontdekken, te ontmoeten en heerlijk te ontspannen.

themabijeenkomst helseliefde

Klinkt "loverboys" je bekend in de oren? Of denk je misschien: "Dat gebeurt niet in mijn omgeving"? Think again. Tijdens deze themabijeenkomst op 18 maart 2024 ontdek je dat mensenhandel en seksuele uitbuiting dichterbij zijn dan je denkt.

dagvandevrijwilliger

Op de Dag van de Vrijwilliger willen we even stilstaan bij de ongelooflijke inzet van alle vrijwilligers die zich inzetten voor de jeugd en jongeren in onze gemeenschap. Deze dag is speciaal voor jullie, de drijvende krachten achter talloze activiteiten en initiatieven.

behoeftepeiling-jeugd-jongerenwerk

Bij Jeugdwerk Limburg werken we hard aan het versterken van het jeugd- en jongerenwerk in onze provincie. Onze missie is gericht op het creëren van een betere toekomst voor de jeugd en jongeren in Limburg, en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Klik hier om de enquête in te vullen.

inzamelingsactie knutselmateriaal

Voor veel kinderen zijn de geliefde tradities van Sinterklaas surprises maken en Kerst cadeautjes ontvangen geen vanzelfsprekendheid. Het ontbreken van financiële middelen thuis betekent vaak dat zij vanaf de zijlijn moeten toekijken. Dit jaar kunnen we daar samen verandering in brengen. Doe mee met onze inzamelingsactie.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.