Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg op 3 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontmoet het team

Jeugdwerk Limburg bestaat uit het bestuur en een team van enthousiaste medewerkers. Samen zetten wij ons in voor een sterk jeugdwerk in de provincie Limburg. We gaan voor een wereld waarin elke jongere actief kan deelnemen en zich volop kan ontwikkelen.

Uitvoerende team

fo-overons-team

Henk Claessen

adviseur

Ik ben ooit begonnen als enthousiaste vrijwilliger in het lokale jeugdwerk en nu adviseer ik provinciale organisaties, waaronder Jeugdwerk Limburg. Samen met het team initiëren en ontwikkelen we activiteiten, zodat vrijwilligers met veel kennis en plezier hun werk kunnen doen.

fo-overons-team

Peter Hovens

bedrijfsadviseur

Ik ben zo’n 45 jaar actief als vrijwilliger in diverse verenigingen: voetbalclub, wijkplatform, speeltuin en buurtvereniging. Ik verdien mijn brood als bestuurskundige en zet deze expertise ook met plezier en voldoening in voor (het bestuur van) Jeugdwerk Limburg.

fo-overons-team

Inge Stultiëns

Office manager

Op mijn 14e ben ik begonnen als vrijwilliger bij een lokale jeugdwerkorganisatie en nog altijd ben ik als actieve vrijwilliger betrokken bij andere organisaties. Hoe leuk is het dat ik als office manager, mijn passie van vroeger ook beroepsmatig invulling mag geven en Jeugdwerk Limburg administratief mag ondersteunen.

fo-overons-team

Anniek Claessen

adviseur

Sinds mijn 14e ben ik actief in het vrijwilligerswerk en nu heb ik van mijn hobby ook mijn werk gemaakt. Met mijn kennis uit de financiële en facilitaire managementopleiding én mijn praktijkervaring ondersteun ik Jeugdwerk Limburg diverse projecten.

fo-overons-team

Yvette Cornielje

adviseur

Begonnen als enthousiaste vrijwilliger in het lokale jeugdwerk adviseer ik nu provinciale organisaties, waaronder Jeugdwerk Limburg. Samen met het team initiëren en ontwikkelen we activiteiten, zodat vrijwilligers met veel kennis en plezier hun werk kunnen doen.

fo-overons-team

Muriel Snijders

MARKETING EN COMMUNICATIE

Als ervaren brand coach heb ik diverse verenigingen, stichtingen en non-profitorganisaties ondersteund met mijn expertise. Mijn unieke achtergrond zorgt voor een fris perspectief in deze sector. Bij Jeugdwerk Limburg zet ik me in om hun communicatie en marketing te versterken, en help zo hun boodschap effectiever over te brengen.

Het bestuur 2023 - 2024

fo-overons-team

Freek Emonts

voorzitter

Vanaf juni 2023 ben ik voorzitter van Jeugdwerk Limburg. Ik woon in Buggenum, waar ik onder andere actief ben als secretaris bij Jeugdcontactraad Buggenum en vrijwilliger bij het kindervakantiewerk. Met mijn ervaringen uit het lokale jeugdwerk wil ik een bijdrage leveren aan het opstellen en samenstellen van beleidsplan en het trainingsaanbod. Hiermee hoop ik dat Jeugdwerk Limburg nóg beter en meer kan inspelen op de behoeftes van de jeugd- en jongerenwerkorganisaties in Limburg.

fo-overons-team

Thijs van Veen

secretaris

Als bestuurslid (secretaris) ben ik o.a. betrokken bij het nieuw te vormen beleid en denk ik mee over de verdere doorontwikkeling van de organisatie. Met mijn kennis en ervaring wil ik een bijdrage leveren aan JWL.

fo-overons-team

John Wilbers

penningmeester

Ik heb me als vrijwilliger ingezet bij Kindervakantiewerk Steyl en diverse taken vervuld in de sportwereld. Ook heb ik als taalcoach gewerkt met vluchtelingen om hen te helpen de Nederlandse taal te leren. Nu, als bestuurslid van Jeugdwerk Limburg, hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie en de kwaliteit van de dienstverlening aan vrijwilligers in het jeugd- en jongerenwerk te verhogen en te waarborgen.

Mandy Römkens

kandidaat bestuurslid / penningmeester

Graag stellen wij Mandy Römkens aan je voor als onze kandidaat-bestuurslid bij Jeugdwerk Limburg. Mandy brengt een schat aan ervaring en enthousiasme met zich mee naar ons team, en in dit artikel kan je haar wat beter leren kennen.

stilzitten kunnen we niet, dit hebben we al bereikt:

Projecten afgerond
0
Jaar ervaring in de praktijk
0
Aangesloten lidorganisaties
0

Jaarverslag 2022

Jeugdwerk Limburg werkt hard aan het versterken van de verbinding tussen de Limburgse jeugdwerkorganisaties. Benieuwd waar wij het afgelopen jaar mee bezig zijn geweest, lees dan het jaarverslag 2022.

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.