Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Geldtips

Ontdek handige tips en beproefde methoden voor het beheren van financiën binnen het jeugdwerk. Van het aanvragen van fondsen en subsidies of het aantrekken van sponsors tot bespaartips en ideeën voor huis-aan-huis acties.

Sponsoractie bij de lokale supermarkt voor jouw vereniging

Je kent het misschien al: lokale supermarkten zoals Albert Heijn, De Plusmarkt, Spar en andere lokale supermarkten, zetten regelmatig sponsoracties op voor verenigingen in de buurt. Deze acties wisselen jaarlijks van focus, afhankelijk van de behoeften en interesses van de gemeenschap. Maar hoe werkt zo'n samenwerking precies en hoe kan jouw jeugdwerkorganisatie hier voordeel uit halen? We leggen het je graag uit.

jantje-beton-collecte

Ontdek hoe je met de Jantje Beton Collecte, die binnenkort van start gaat, niet alleen bijdraagt aan meer buitenspeelmogelijkheden voor kinderen, maar ook je eigen clubkas een boost kan geven.

vrijheidsmaaltijden-vfonds

Organiseer je een Vrijheidsmaaltijd bij jou in de buurt en maak jij deel uit van een stichting of vereniging? Vraag nu bij het Vfonds een financiële bijdrage aan voor jouw Vrijheidsmaaltijd!

grabbelen-actie-evenement

Tijdens een grote activiteit kun je makkelijk kleine acties toevoegen denk aan een grabbelton, raad de waarde.., gooi de munt in het kopje of een loterij!

nldoet-oranjefonds

Op 15 & 16 maart 2024 is het weer NLdoet en de inschrijvingen zijn gestart! Ieder jaar organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Misschien ben je met je organisatie al aan het nadenken over klussen en activiteiten. Of misschien ben je nieuwkomer en nog niet (volledig) op de hoogte van NLdoet.

clubkas-spekken-herfst

De bladeren veranderen van kleur, en de dagen worden korter. De herfst is aangebroken, en het is een uitgelezen kans om je clubkas wat extra liefde te geven. Of je nu betrokken bent bij een sportclub, kindervakantiewerk doet, een jongerenorganisatie bent, of andere gemeenschapsinitiatieven, hier zijn 7 creatieve manieren om geld in te zamelen, speciaal voor dit najaar!

Kern-met-pit-wedstrijd-geldtip

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

manieren-clubkas-spekken-zomer-acties

De zomer is in volle gang en wat is er nu beter dan de warme maanden benutten om je clubkas een boost te geven? Of je nu bij een sportvereniging, jeugdclub of andere gemeenschapsorganisatie hoort, er zijn talloze creatieve manieren om extra geld in te zamelen.

energiebesparendetips-jeugdhonk-vereniging-stichting-vrijwilligers-sportclub

Lees hier handige energiebesparende tips en maak jouw organisatie duurzamer. Goed voor het milieu en je beurs!

Werven van donateurs

Op zoek naar financiële steun voor jouw jeugd- en jongerenorganisatie? Ontdek de kracht van "donateurs werven"!

Onderwerpen
Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Heb je suggesties?

Weet jij nog toffe geldtips die we in onze kennisbank moeten opnemen?

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.