Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Activiteiten

Trainingen gericht op het verbeteren van de begeleiding van groepsactiviteiten. Vrijwilligers en groepsleiding leren een draaiboek opstellen, omgaan met ongewenst gedrag, effectieve groepsdynamica en leiderschapsvaardigheden om activiteiten soepel en succesvol te laten verlopen.

Onze diverse trainingen zijn speciaal ontworpen om jou als vrijwilliger binnen je jeugdwerkorganisatie te versterken en te laten groeien. Van bedrijfshulpverlening tot accommodatieveiligheid en van effectief vergaderen tot het omgaan met discriminatie en racisme.

Binnen ons trainingsaanbod genieten leden van een aanzienlijk voordeel. De kosten voor scholingsactiviteiten worden laag gehouden, dankzij de financiële bijdrage van de Provincie Limburg.

Voor niet-leden geldt de standaard prijs, maar ook zij kunnen gebruik maken van ons uitgebreide aanbod. Bij elke training vermelden we daarom twee prijzen. Zo zie je direct de opties en kun je kiezen wat het beste bij jou en jouw organisatie past.

theaterwerkvormen-training

Theaterwerkvormen

Wil je graag een activiteit organiseren waarbij er een beroep wordt gedaan op fantasie, expressie en inlevingsvermogen? Boek dan nu de workshop theaterwerkvormen.

omgaan-met-ongwenst-gedrag-tijdens-activiteiten

Omgaan met ongewenst gedrag tijdens activiteiten

Als leiding bij een kinder- of tienergroep voel je je wel eens machteloos. Je weet niet altijd hoe te reageren op bepaalde gedragingen van de deelnemers aan je activiteiten. Deze workshop leert je enkele basisprincipes hoe hier mee om te gaan.

leidinggeven aan groepen

Leiding geven aan groepen

Ben je net begonnen als groepsleider of ben je al een tijdje actief en op zoek naar meer diepgang in je rol? Onze training "Leiding Geven aan Groepen" is dan perfect voor jou. Of je nu nieuw bent of al ervaring hebt, deze training helpt je om je vaardigheden verder te ontwikkelen en nog meer plezier uit je rol te halen.

draaiboek activiteiten-opzetten-programmeren

Opzetten van een draaiboek voor activiteitenprogramma's

Je wilt graag nieuwe activiteiten bedenken en ontwikkelen. Samen met anderen ga je er eens goed voor zitten. Je zult verbaasd zijn hoeveel creativiteit er bij je zelf en je collega vrijwilligers aanwezig is.

iedereen-doet-mee

Training Iedereen doet MEE

Met de training ‘Iedereen doet MEE’ leren trainers, coaches en (bege)leiders van reguliere sport- en scoutingclubs hoe zij ook kinderen met ADHD, autisme of lichte verstandelijke beperking met plezier kunnen laten meedoen.

verkeersregelaar voor evenementen-activiteiten

E-learning evenementenverkeersregelaars

Deze E-learning biedt een flexibele en toegankelijke manier voor evenementenverkeersregelaars om hun kennis te actualiseren en zich voor te bereiden op hun cruciale rol in het beheren van verkeer tijdens evenementen.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Zoek je iets anders?

Staat je gewenste training er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.