Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Doe mee met NLdoet en trek nieuwe vrijwilligers aan!

Op 15 en 16 maart gaat NLdoet van start, en dit is hét moment om vrijwilligers te werven voor jouw organisatie. Het Oranje Fonds voert een krachtige campagne op TV, outdoor posters en social media, waarin sociaalmaatschappelijke organisaties en vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Dit biedt een unieke kans om ook jouw organisatie extra onder de aandacht te brengen bij potentiële vrijwilligers.

Door je aan te sluiten bij de NLdoet-campagne, kun je jouw organisatie een flinke impuls geven en tegelijkertijd iets terugdoen voor de maatschappij. Maar hoe pak je dat aan? Geen zorgen, wij staan voor je klaar met handige tips en tools!

Om je op weg te helpen hebben we de Training vinden en binden van vrijwilligers ontwikkeld, waarin je effectieve strategieën leert om nieuwe vrijwilligers aan te trekken én te behouden. Van slimme wervingscampagnes tot hoe je een positieve en stimulerende omgeving creëert waar vrijwilligers graag deel van uitmaken. 

Maar dat is nog niet alles!

Op de website van NLdoet vind je een schat aan handige documentatie en draaiboeken, inclusief downloads voor vrijwilligers. Hiermee kun je jouw NLdoet-ervaring tot in de puntjes voorbereiden en uitvoeren.

Bezoek de website van NLdoet en laat je inspireren door praktische tips en voorbeelden.

Samen maken we van NLdoet een onvergetelijke ervaring!

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.