Kom naar de Netwerkbijeenkomst voor en met professionals in het welzijnsnetwerk op 10 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kennisbank

Ontdek onze gratis kennisbank: een online bibliotheek boordevol artikelen over cruciale thema's in het jeugdwerk, van veiligheid en geldbeheer tot inspirerende activiteiten en meer!
zeskampspellen

Zeskampspellen bieden een onvergetelijke dag vol plezier en teambuilding, en we hebben een breed scala aan spellen om uit te kiezen voor je verzameld. Tractor trekken, estafettes, races, pizzaspel, zeepbaan, vangspellen en nog veel meer

ledenportaal-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we laatst al vol trots onze gloednieuwe website met jullie te gedeeld! We hebben hard gewerkt om een frisse, moderne online omgeving te creëren die onze gemeenschap nog beter ondersteunt. Maar ook hebben we onze leden zeker niet vergeten. Net als op onze oude site, komt er een ledenportaal waar je belangrijke organisatiedocumenten kunt downloaden en je persoonlijke gegevens kunt bijwerken.

flits maart 2024_lezen-f

Vier keer per jaar geeft Jeugdwerk Limburg het blad FLITS uit. De meest recente uitgave is van maart 2024, de 95e editie. Deze FLITS bestaat uit 24 pagina's boordevol informatie voor vrijwilligers in het jeugd- en jongerenwerk.

Sponsoractie bij de lokale supermarkt voor jouw vereniging

Je kent het misschien al: lokale supermarkten zoals Albert Heijn, De Plusmarkt, Spar en andere lokale supermarkten, zetten regelmatig sponsoracties op voor verenigingen in de buurt. Deze acties wisselen jaarlijks van focus, afhankelijk van de behoeften en interesses van de gemeenschap. Maar hoe werkt zo'n samenwerking precies en hoe kan jouw jeugdwerkorganisatie hier voordeel uit halen? We leggen het je graag uit.

Vrijheidsmaaltijd - vrijheidssoep

In heel Nederland vieren we op 5 mei vrijheid. Dit doen we ook met Vrijheidsmaaltijden. De Vrijheidsmaaltijd is een bijzondere ontmoeting aan de eettafel, waarbij gasten spreken over vrijheid en onvrijheid. Doe mee en organiseer je eigen Vrijheidsmaaltijd op of rond 5 mei!

care free app tegen kindermishandeling in limburg

Ieder kind verdient een zorgeloze jeugd vol veiligheid en liefde. Helaas is de werkelijkheid voor meer dan 119.000 jongeren in Nederland anders; zij krijgen jaarlijks te maken met kindermishandeling. CARE-FREE helpt met bewustwording, preventie en vroegtijdige signalering bij professionals, opvoeders en anderen die te maken hebben met jongeren, door kennis en ervaringsdeskundigheid te delen.

Week van de gezonde jeugd - Somalië

In de Week voor de Gezonde Jeugd, die plaatsvindt van 10 t/m 15 juni 2024, zetten we diversiteit in de schijnwerpers. Deze keer nemen we je mee op een fascinerende reis naar de rijke cultuur van Somalië, een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid, levendige tradities en kleurrijke erfgoed.

teamspellen2

Hier vind je en breed scala aan teamspellen, perfect voor groepsactiviteiten en kampen waarbij 2 teams de strijd aangaan met elkaar. Denk aan teamspellen zoals Crazy 88, Minute to Win It, en een quiz, tot aan een gedetailleerde uitleg van Levend Stratego met kaarten. En nog veel meer!

Thema's
Thema's
Geschikt voor
Geschikt voor

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Heb je suggesties?

Weet jij nog toffe geldtips die we in onze kennisbank moeten opnemen?

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.