Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actueel

Het meest recente nieuws specifiek gericht op Jeugdwerk Limburg. Dit kan variëren van updates over lopende projecten en veranderingen binnen de organisatie, tot belangrijke mededelingen en ontwikkelingen in het veld van jeugdwerk.

ledenportaal-stichting-Jeugdwerk Limburg2

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we laatst al vol trots onze gloednieuwe website met jullie te gedeeld! We hebben hard gewerkt om een frisse, moderne online omgeving te creëren die onze gemeenschap nog beter ondersteunt. Maar ook hebben we onze leden zeker niet vergeten. Net als op onze oude site, komt er een ledenportaal waar je belangrijke organisatiedocumenten kunt downloaden en je persoonlijke gegevens kunt bijwerken.

care free app tegen kindermishandeling in limburg

Ieder kind verdient een zorgeloze jeugd vol veiligheid en liefde. Helaas is de werkelijkheid voor meer dan 119.000 jongeren in Nederland anders; zij krijgen jaarlijks te maken met kindermishandeling. CARE-FREE helpt met bewustwording, preventie en vroegtijdige signalering bij professionals, opvoeders en anderen die te maken hebben met jongeren, door kennis en ervaringsdeskundigheid te delen.

Week van de gezonde jeugd - Somalië

In de Week voor de Gezonde Jeugd, die plaatsvindt van 10 t/m 15 juni 2024, zetten we diversiteit in de schijnwerpers. Deze keer nemen we je mee op een fascinerende reis naar de rijke cultuur van Somalië, een land dat bekend staat om zijn gastvrijheid, levendige tradities en kleurrijke erfgoed.

nieuwewebsite-jeugdwerk-limburg

Hoera! Het is bijna zover! Met trots en vol enthousiasme kondigen we de aanstaande lancering aan van onze prachtige nieuwe website. Maar helaas, zoals dat wel vaker gaat in de gewone wereld, hebben we wat hobbels op onze weg gevonden en heeft de lancering wat vertraging opgelopen.

Jeugdwerk Thorn trots op het verkrijgen van het Veiligheidsvignet

Op vrijdag 1 december bezochten bestuursvoorzitter Freek Emonts en teamlid Inge Stultiëns van Jeugdwerk Limburg Jeugdwerk Thorn in hun clubgebouw om tijdens een feestelijke bijeenkomst het Veiligheidsvignet uit te reiken.

casusvoorbeelden-onbeperkt-jeugdwerk

Tijdens onze digitale uitwisselingsbijeenkomst op 27 mei zal onze speciale gast van het Verwey-Jonker Instituut waardevolle tips en handvatten delen over het omgaan met diverse situaties binnen het jeugd- en jongerenwerk. Maar om deze bijeenkomst extra waardevol te maken, hebben we jouw hulp nodig!

gedraag-ow-veiligheid-gedrag-geweld-omgaan-met

De documentaire ‘Gedraag Ow’ kun je als (educatief) hulpmiddel gebruiken om het onderwerp geweld en/of zinloos geweld en de impact hiervan binnen het bredere thema veiligheid in je organisatie bespreekbaar te maken.

jantje-beton-collecte

Ontdek hoe je met de Jantje Beton Collecte, die binnenkort van start gaat, niet alleen bijdraagt aan meer buitenspeelmogelijkheden voor kinderen, maar ook je eigen clubkas een boost kan geven.

Praktische Gids voor Bestuursleden WBTR in Jeugd- en Jongerenorganisaties

In dit artikel gaan we het hebben over een belangrijke wet: de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen, afgekort de WBTR. Vooral als je betrokken bent bij een vrijwilligersorganisatie die werkt met jeugd en jongeren, is het belangrijk om te weten wat deze wet voor jou en je organisatie betekent.

Veiligheid in jeugdactiviteiten​

Veiligheid is heel belangrijk, vooral voor organisaties die met jeugd en jongeren werken. En het kan best ingewikkeld zijn om alles goed te regelen. Daarom helpt Jeugdwerk Limburg jouw organisatie. Samen zorgen we voor een veilige plek voor iedereen.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn
contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.