Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Sponsor activiteiten

Dit zijn activiteiten waarbij je samenwerkt met bedrijven die jouw project financieel willen steunen. In ruil daarvoor geef je hen bijvoorbeeld zichtbaarheid in je communicatie of bied je andere voordelen.

Sponsoractie bij de lokale supermarkt voor jouw vereniging

Je kent het misschien al: lokale supermarkten zoals Albert Heijn, De Plusmarkt, Spar en andere lokale supermarkten, zetten regelmatig sponsoracties op voor verenigingen in de buurt. Deze acties wisselen jaarlijks van focus, afhankelijk van de behoeften en interesses van de gemeenschap. Maar hoe werkt zo'n samenwerking precies en hoe kan jouw jeugdwerkorganisatie hier voordeel uit halen? We leggen het je graag uit.

grabbelen-actie-evenement

Tijdens een grote activiteit kun je makkelijk kleine acties toevoegen denk aan een grabbelton, raad de waarde.., gooi de munt in het kopje of een loterij!

clubkas-spekken-herfst

De bladeren veranderen van kleur, en de dagen worden korter. De herfst is aangebroken, en het is een uitgelezen kans om je clubkas wat extra liefde te geven. Of je nu betrokken bent bij een sportclub, kindervakantiewerk doet, een jongerenorganisatie bent, of andere gemeenschapsinitiatieven, hier zijn 7 creatieve manieren om geld in te zamelen, speciaal voor dit najaar!

Werven van donateurs

Op zoek naar financiële steun voor jouw jeugd- en jongerenorganisatie? Ontdek de kracht van "donateurs werven"!

sponsoring-jeugdwerk

Sponsoring is een kwestie van ruilen. Een bedrijf levert geld, goederen of diensten. De jeugdwerkorganisatie kan een vorm van reclame leveren. Deze reclame vindt meestal plaats in de communicatie van club naar leden, gemeente enz. Communicatie is dan de tegenprestatie van de jeugdwerkorganisatie.

organiseer een veiling

Op zoek naar een leuke en creatieve manier om fondsen te werven voor je jeugd- en jongerenorganisatie? Ontdek hoe je een boeiende veiling kunt organiseren. Van gesigneerde sportmemorabilia tot exclusieve ervaringen, we hebben tal van inspiratie om je op weg te helpen.

benefit-diner-organiseren

Verkoop de stoelen aan ouders of iedereen die zich betrokken voelt bij jouw club om te dineren bij de vereniging.

voetbal clinic clubkas spekken

Het organiseren van een voetbalclinic kan een lucratieve en inspirerende manier zijn om geld in te zamelen voor je club. Dit concept is niet alleen effectief voor voetbalverenigingen, maar kan ook toegepast worden bij andere sporten.

huis-aan-huis-verkopen

Huis-aan-huis acties zijn een goede methode voor clubs en organisaties om fondsen te werven en tegelijkertijd een sterke band met de gemeenschap op te bouwen.

organiseer-een-fietstocht

Fietsevenementen zijn een fantastische manier om de gemeenschap bij elkaar te brengen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor je club of organisatie. Of het nu gaat om een ontspannen familie-uitje of een meer uitdagende tocht voor serieuze fietsers, het organiseren van een fietstocht kan zowel leuk als lucratief zijn. Hier lees je hoe je dit evenement succesvol opzet, sponsoren werft en de dag zelf organiseert.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

Nationale museumweek

1 evenement,

1 evenement,

1 evenement,

2 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

2 evenementen,

0 evenementen,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Heb je suggesties?

Weet jij nog toffe geldtips die we in onze kennisbank moeten opnemen?

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.