Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Help ons de toekomst van Jeugdwerk in Limburg vorm te geven

maatwerk aan te bieden aan zowel jeugd- en jongerenwerkorganisaties als aan maatschappelijke en sociale organisaties in Limburg.

Het is belangrijk voor ons om een duidelijk beeld te krijgen van de behoeften binnen deze brede sector. Daarom hebben we een behoeftepeiling opgezet om beter te begrijpen wat nodig is om deze organisaties effectiever te ondersteunen.

Tot nu toe hebben we waardevolle feedback ontvangen van onze leden, maar we streven naar een breder perspectief. Daarom nodigen we alle professionals die werken met jeugd en jongeren in Limburg uit om hun gedachten en ideeën met ons te delen via een korte digitale enquête. Hierin kun je jouw mening geven over ons huidige aanbod en eventuele extra behoeften die je ziet binnen jouw organisatie en in het veld in het algemeen. Het invullen van de enquête neemt slechts 3 minuten in beslag, en jouw bijdrage zal ons helpen om ons werkplan en aanbod beter af te stemmen op de werkelijke behoeften in deze sector.

Je hebt tot en met 31 december 2023 de tijd om je feedback te geven. Jouw waardevolle inzichten zullen ons helpen om ons aanbod beter aan te laten sluiten bij wat professionals zoals jij nodig hebben in het jeugd- en jongerenwerk.

Samen kunnen we een echt verschil maken voor de jeugd in onze provincie. Jouw mening en expertise als professional zijn hierbij onmisbaar. Neem nu deel aan de enquête en help ons om het jeugdwerk in Limburg nog effectiever te maken.

Klik hier om de enquête in te vullen.

Wij danken je alvast voor jouw tijd en inzet!

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.