Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Fondsen

Hier vind je informatie over hoe je geld kan ontvangen van fondsen die speciaal zijn opgezet om organisaties en projecten zoals die van jou te ondersteunen. Je leert hoe je een goede aanvraag schrijft en waar je aan moet voldoen.

nldoet-oranjefonds

Op 15 & 16 maart 2024 is het weer NLdoet en de inschrijvingen zijn gestart! Ieder jaar organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Misschien ben je met je organisatie al aan het nadenken over klussen en activiteiten. Of misschien ben je nieuwkomer en nog niet (volledig) op de hoogte van NLdoet.

Kern-met-pit-wedstrijd-geldtip

Kern met Pit is een jaarlijkse wedstrijd georganiseerd door Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij (KNHM). Via de wedstrijd Kern met Pit worden bewonersgroepen uitgedaagd om hun idee voor de leefomgeving binnen een jaar te realiseren. Wie dat voor elkaar krijgt, ontvangt het predicaat Kern met Pit en duizend euro.

rabobank clubsupport

Iedereen verdient een club! Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken wij clubs met kennis, netwerk en geld.

solidariteitsproject-jongeren-subsidie

Ben of ken jij een groep jongeren tussen de 18 en 30 jaar met TOFFE ideeën om de wereld een beetje mooier te maken? Neem dan zeker even een kijkje op de site van het European Solidarity Corps. Want zij kunnen je helpen subsidie te krijgen om die ideeën zelf werkelijkheid te maken!

sponsorkliks

SponsorKliks is een innovatief en kosteloos sponsorconcept speciaal ontwikkeld voor non-profitorganisaties zoals goede doelen, (sport)verenigingen en scholen. Het werkt heel eenvoudig en biedt een nieuwe manier om extra inkomsten te genereren.

het-vergeten-kind

Jeugdwerk Limburg gelooft dat elk kind veilig en fijn moet kunnen opgroeien en deelnemen aan activiteiten, ongeacht financiële drempels. Het Vergeten Kind zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland, met het doel hen gewoon kind te laten zijn. Samen werken we eraan om alle kinderen de kansen en steun te bieden die ze verdienen.

sam&voorallekinderen

Schoolspullen, sporten, muziek- en zwemles, een verjaardag vieren of een uitje. Het lijkt normaal voor alle kinderen in Nederland, maar niet elke ouder kan het betalen. Ken je een kind dat opgroeit in deze situatie, dan kan Sam& de hulp bieden die nodig is.

Stichting jarige job

In Nederland zijn er kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school!

jeugdfonds-sport-en-cultuur2

Jeugdwerk Limburg vindt dat élk kind samen met leeftijdsgenootjes moet kunnen deelnemen aan activiteiten en maakt zich hier sterk voor. Entree en deelnemersbijdrage mag hiervoor geen belemmering zijn. Daarom willen we je graag wijzen op het Jeugdfonds Sport & Cultuur Limburg.

kinderfonds midden limburg

De Stichting Kinderfonds Midden-Limburg (KML) zet zich in, als netwerkorganisatie en bruggenbouwer, voor kinderen uit gezinnen in achterstandssituaties. Het primaire doel van het KML is het werven van fondsen. Met deze middelen organiseert de stichting diverse projecten en activiteiten voor de kinderen en ondersteunt betrokken organisaties.

Onderwerpen

Kalender van Evenementen

M ma

D di

W wo

D do

V vr

Z za

Z zo

1 evenement,

1 evenement,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

0 evenementen,

Exclusieve kennis en tools?

Wordt lid van
Jeugdwerk Limburg

Facebook
WhatsApp
Pinterest
LinkedIn

Heb je suggesties?

Weet jij nog toffe geldtips die we in onze kennisbank moeten opnemen?

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.