Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg op 3 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

SponsorKliks

Iedereen bestelt wel eens online artikelen van kleren tot eten. Maar wist je ook dat je hiermee je eigen club kan sponsoren zonder dat het jou één cent extra kost?

SponsorKliks is een innovatief en kosteloos sponsorconcept speciaal ontwikkeld voor non-profitorganisaties zoals goede doelen, (sport)verenigingen en scholen. Het werkt heel eenvoudig en biedt een nieuwe manier om extra inkomsten te genereren.

Hoe Werkt SponsorKliks?

Organisaties kunnen zich gratis aanmelden bij SponsorKliks en krijgen een eigen pagina op hun platform. Wanneer supporters, leden, familie, vrienden of andere betrokkenen via deze pagina een aankoop doen bij een webwinkel, ontvangt SponsorKliks een commissie. Maar liefst 75% van deze commissie wordt overgemaakt naar de organisatie.

Het mooie van dit systeem is dat het de koper niets extra kost. De prijs van de producten blijft hetzelfde als wanneer zij direct naar de webwinkel zouden gaan. Op deze manier kunnen zij de organisatie steunen zonder extra kosten.

Meer informatie kan je lezen op de website: SponsorKliks

Een Simpel Voorbeeld

Stel, iemand wil speelgoed kopen bij Bol.com. Als deze aankoop via de SponsorKlikspagina van de organisatie wordt gedaan, ontvangt de organisatie tussen de 1,5% en 4% van het aankoopbedrag. Dit werkt voor elke aankoop die via SponsorKliks.com wordt gedaan, ongeacht de webwinkel. Zo betaalt de koper dezelfde prijs, maar genereert elke aankoop inkomsten voor de organisatie.

Een kleine actie met grote impact

Door aankopen via SponsorKliks te laten doen, is het mogelijk om met minimale moeite een significante bijdrage te leveren aan de clubkas van jouw organisatie. Deze eenvoudige aanpak maakt het voor iedereen mogelijk om de organisatie te steunen, zonder dat het hen iets extra kost.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.