Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Samen voor alle kinderen

Sam& is een samenwerkingsverband van Leergeld Nederland, Jeugdfonds Sport & Cultuur, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Jarige Job. Samen bieden zij één portaal waar ouders en intermediairs een aanvraag kunnen doen voor de voorzieningen die deze organisaties bieden.

Armoedebeleid is voor iedere gemeente een uitdaging. De gemeentelijke voorzieningen kunnen via de Sam& portal zichtbaar worden gemaakt. Sam& biedt ouders die ondersteuning willen, laagdrempelig toegang tot een breed pakket aan voorzieningen van verschillende organisaties. Ze zetten zich in voor hetzelfde doel: ervoor zorgen dat alle kinderen gewoon mee kunnen doen. Samen kunnen we dit bereiken!

Hoe kan je hulp van Sam& aanvragen?

De ouder kan (met de vrijwilliger/jeugdvereniging) op de website van Sam& een aanvraag indienen door aan te geven waar zij allemaal behoefte aan heeft. Van sport tot muziek, van schoolreisjes tot het vieren van de verjaardag en van een laptop tot kleding. Vervolgens gaat de aanvraag naar het lokale Leergeld. Zij nemen contact op met de betreffende ouder(s) om kennis te maken.

Waar kunnen jeugdorganisaties een beroep op doen?

Als jeugdwerkorganisatie zelf kan je hier geen beroep op doen, maar je kan de ouders/verzorgers wel op wijzen.

Kijk voor meer informatie op de website www.samenvoorallekinderen.nl.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.