Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Het vergeten kind

Het Vergeten Kind wil een positieve bijdrage leveren aan het leven van kwetsbare kinderen in Nederland met als doel: ze gewoon kind laten zijn. Ze knokken er dagelijks voor om hun situatie te verbeteren. En dat kunnen ze niet alleen, daarvoor hebben ze de hulp van de samenleving nodig. 

Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij. Daarom organiseren zij: Heppie vakanties en weekenden, Heppie boxen, de week van Het Vergeten Kind, lespakketten met gratis documentaires en workshops.

Wat kunnen jeugdwerkorganisaties doen én waar kunnen zij als organisatie een beroep op doen?

Als ouder kun je je kinderen aanmelden voor de Heppie vakanties, weekenden en boxen. Verder kun je als jeugdwerkorganisatie gebruikmaken van het gratis lespakket. 

Kom ook in actie met je jeugdvereniging, club of organisatie

Kinderen brengen veel tijd door in jouw jeugdvereniging of club. Je daar welkom en gezien voelen, is voor hen dan ook heel belangrijk. Zeker voor kinderen die in hun dagelijks leven weinig sociale steun ervaren. Hoe kinderen zich voelen in de vereniging of club kan van enorme betekenis zijn op hun leven.

Een steunende jeugdorganisatie helpt kinderen omgaan met moeilijke situaties en helpt hen zich goed te voelen. En een steunende groepsleider is goud waard in het leven van kinderen die thuis veel stress hebben. Kinderen ontwikkelen zich altijd, maar in een vereniging of club waar ze zich veilig en gezien voelen, ontwikkelen ze zich beter.

Kijk voor meer informatie op de website www.hetvergetenkind.nl.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.