Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Algemene Ledenvergadering Jeugdwerk Limburg + WBTR

3 juni @ 19:30 21:30

Deel 1: Algemene Ledenvergadering

Op maandag 3 juni zal onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsvinden. We zullen Mandy Römkens dan voordragen om te benoemen als penningmeester. We hopen nog een kandidaat-bestuurslid afkomstig uit de regio Noord-Limburg te kunnen presenteren.

Naast de gebruikelijke agendapunten kijken we ook meerjarig naar de toekomst, mede in relatie tot het nieuwe beleid van de provincie, voor zover dat dan is vastgesteld.

Vorig jaar is het verzoek ingediend om meer inhoudelijk met elkaar het gesprek aan te gaan. Daar willen we graag aan voldoen in relatie tot het meerjarenperspectief. Wil je een concreet onderwerp bespreken? Laat het ons weten!

Alle leden van Jeugdwerk Limburg ontvangen nog een persoonlijke uitnodiging voor deze jaarvergadering.

Bekijk alle verslagen voor de ALV via ons nieuwe ledenportaal.

Deel 2: Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR) – alleen voor leden

Het tweede deel van de avond wordt besteed aan een actueel thema. Deze keer hebben we gekozen voor de Wet Bestuur en Toezicht Rechtspersonen (WBTR), waar ook al onze leden mee te maken hebben.

Deze wet scherpt de positie, plichten en aansprakelijkheid van bestuursleden aan en geldt expliciet voor verenigingen en stichtingen. De overheid wil met de wet voorkomen dat wanbestuur, onverantwoordelijk financieel beheer, zelfverrijking, misbruik van posities en andere ongewenste activiteiten verenigingen en stichtingen schaden.

Jeugdwerk Limburg krijgt veel vragen van leden, die willen checken of zij alles goed hebben geregeld en wat wellicht beter kan of moet. Vandaar de aandacht voor dit onderwerp alsook de bijbehorende statuten op 3 juni!

Hoe kan je deelnemen aan deze bijeenkomst?

Met het interactieve formulier is aanmelden voor onze evenementen snel en eenvoudig.

0475 31 51 51

Bekijk de site van Organisator

Caulitenstraat 6
Sint Joost, Limburg 6112 AL Nederland
+ Google Maps