Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Buitenspeeldag

12 juni

De Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje Beton en Nickelodeon, staat weer voor de deur. Op deze dag worden kinderen en jongeren gestimuleerd om naar buiten te gaan, actief te spelen en lekker veel plezier te aken. In een tijd waarin buitenspelen steeds minder vanzelfsprekend is geworden, wil Jeugdwerk Limburg graag ook haar steentje bijdragen aan deze belangrijke dag.

Want buitenspelen is niet alleen leuk. Maar ook essentieel voor de fysieke en mentale gezondheid van kinderen. Het stimuleert hun creativiteit, sociale interactie en bevordert een gezonde levensstijl.

Daarom bieden we verschillende trainingen aan die jou helpen bij het opzetten van een te gek buitenspeel programma. Tijdens deze trainingen delen we waardevolle inzichten en praktische tips over het betrekken van kinderen bij buitenspeelactiviteiten, het creëren van uitdagende speelomgevingen en het overwinnen van obstakels die buitenspelen in de weg staan.

BUITENSPELEN = LEREN, BEWEGEN, ONTDEKKEN, GEZOND EN GENIETEN

Doe je ook mee? Meld je hier aan: De Buitenspeeldag – Jantje Beton

Ben je benieuwd hoe je een te gek buitenspeel programma kunt organiseren bij jouw organisatie? Jeugdwerk Limburg staat voor je klaar met waardevolle kennis en expertise. Neem deel aan onze trainingen en ontdek hoe je kinderen kunt inspireren om naar buiten te gaan, te spelen en te genieten van alles wat de Buitenspeeldag te bieden heeft. Of bekijk alle programmatips voor buitenactiviteiten in onze grratis kennisbank.

Gegevens

Datum:
12 juni
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Jantje Beton
Telefoon
030 244 70 00
E-mail
info@jantjebeton.nl
Bekijk de site van Organisator