Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verhuur themakisten

Het organiseren van een kinderfeestje of themafeest kan een uitdaging zijn. Maar stel je voor dat je alles wat je nodig hebt in één handige kist kunt krijgen. Dat is precies wat themakisten bieden: een compleet pakket voor een onvergetelijk feest.

Diverse Thema’s voor Elk Feest

Onze themakisten zijn beschikbaar in verschillende populaire thema’s, zoals Prins(ess)en en Ridders, Griezelen, Detectives, Olympische Spelen en Piraten. Elk thema is zorgvuldig samengesteld om een meeslepende ervaring te bieden die zowel kinderen als volwassenen zal aanspreken.

Inhoud van de Themakisten

Elke kist bevat genoeg materialen voor een groep van 10 kinderen en 2 volwassenen. Dit omvat niet alleen verkleedspullen, maar ook een schat aan andere materialen en ideeën:

  • Een draaiboek met verhalen en achtergrondinformatie over het thema.
  • Spelletjes en activiteiten, compleet met instructies en benodigdheden.
  • Schminkmaterialen om de karakters echt tot leven te brengen.
  • Ideeën voor uitdeeltraktaties en recepten voor thematische snacks.
  • Kleurplaten en knutselmaterialen voor creatieve momenten.
  • Een voordeurbord om gasten in stijl te verwelkomen.
  • Versieringen om de feestruimte om te toveren in lijn met het thema.

Betaalbaar en Praktisch

De huur van een themakist bedraagt slechts 50 euro, een betaalbare optie voor een compleet georganiseerd feest. Dit bespaart tijd en moeite in de voorbereiding en zorgt voor een zorgeloze ervaring voor de organisator.

Ideaal voor Kinderfeestjes

Deze themakisten zijn perfect voor kinderfeestjes, schoolactiviteiten, buurtfeesten en andere evenementen waar kinderen centraal staan. Ze bieden een leuke en interactieve manier om kinderen te vermaken en stimuleren hun creativiteit en verbeeldingskracht.

Door het huren van een themakist zorg je voor een onvergetelijke ervaring voor de kinderen en een stressvrije voorbereiding voor de ouders of organisatoren. Dit is een unieke manier om elk feest of partijtje nog leuker te maken.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.