Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Zorg op de Juiste Plek

De zorgsector staat voor grote veranderingen en het is belangrijk om ons hierop voor te bereiden. Dit vereist samenwerking, kennisdeling en een nieuwe manier van denken en werken. Daarom is de beweging Juiste Zorg op de Juiste Plek ontstaan, waarbij partijen in de zorg en ondersteuning zich inzetten om het welzijn van mensen centraal te stellen en de zorg toekomstbestendig te maken.

Het ministerie van VWS (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) is actief betrokken bij het vergroten en versterken van deze beweging. Met het programma Juiste Zorg op de Juiste Plek stimuleren we alle betrokkenen om deze visie in de praktijk te brengen.

Doe jij ook mee?

De Juiste Zorg op de Juiste Plek is een initiatief van en voor mensen in de zorgsector. Samen kunnen we de zorgsector klaarmaken voor de toekomst. Laten we elkaar inspireren en onze kennis delen! Je kunt deelnemen door praktijkvoorbeelden, tools, publicaties of ideeën in te sturen, of door deel te nemen aan discussies in de LinkedIn-community.

Website: De Juiste Zorg op de Juiste Plek

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.