Digitale uitwisselingsbijeenkomst: Vraag het de Expert – Alles over WBTR en jouw organisatie op 24 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Squla

In het digitale tijdperk waarin we leven, is de zoektocht naar interactieve en leuke leermethoden belangrijker dan ooit. Squla speelt in op deze behoefte door een online platform te bieden waar kinderen op een speelse en boeiende manier kunnen leren. Squla is niet alleen voor thuisgebruik; het biedt ook tal van mogelijkheden voor organisaties zoals scholen, bibliotheken en andere educatieve instellingen.

Wat Biedt Squla?

Squla biedt een breed scala aan educatieve games en quizzen die aansluiten bij de leerdoelen van de basisschool. Het platform is ontworpen om kinderen te motiveren en te enthousiasmeren voor leren, door onderwerpen als taal, rekenen, geschiedenis en natuur op een interactieve manier te benaderen.

Voor organisaties biedt Squla een unieke kans om het leren buiten de traditionele klaslokaalinstellingen te ondersteunen. Met een aanbod dat in lijn is met de leerdoelen van de basisschool, kunnen organisaties Squla gebruiken als aanvulling op hun bestaande educatieve programma’s. Het is een ideale tool om kinderen spelenderwijs te laten leren en tegelijkertijd hun kennis te verrijken.

Waarom Squla voor Jouw Organisatie?

Squla’s benadering van leren is gebaseerd op gamification, wat betekent dat kinderen worden aangemoedigd om door te gaan met leren door middel van spel-achtige elementen en beloningen. Voor organisaties die op zoek zijn naar manieren om educatie leuk en boeiend te maken, biedt Squla een rijk platform vol met interactieve content. Bovendien is het een geweldige manier om kinderen te helpen zelfstandig en op hun eigen tempo te leren, wat cruciaal is voor hun persoonlijke ontwikkeling.

Je kan gratis materiaal op deze pagina vinden om op een creatieve manier te oefenen met diverse vakken. Zo zijn er natuur en techniek doebladen, kleurplaten, educatieve spelletjes en andere downloads.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.