Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jongeren Netwerk Limburg

Het Jongeren Netwerk Limburg, daar staan de drie letters uit het alfabet voor. Op 8 mei 2006 zijn wij officieel als vereniging opgericht om de positie van jongeren in Limburg te versterken. Sinds 2009 zijn we een maatschappelijke organisatie.

We willen jongeren motiveren en de mogelijkheid bieden hun mening te geven over de dingen die hen aangaan op school, in de eigen buurt, gemeente of zelfs provincie. Daarnaast willen wij onze leden – o.a. bestaande uit overheden, onderwijsinstellingen en jongerenorganisaties – stimuleren en faciliteren om jongeren hiertoe kansen te bieden. Hoe jongeren te bereiken, is hierbij vaak een centrale vraag.

Het JNL wil in de komende jaren voor haar leden steeds meer als een spin in het web gaan fungeren in de provincie Limburg, daar waar het gaat om jongerenparticipatie als onderdeel van het lokale en provinciale jeugdbeleid. De kracht daarbij is dat een netwerk wordt gevormd en er bruggen worden geslagen tussen jongeren zelf, overheden en organisaties die werken met of voor jongeren.

Website: Jongeren Netwerk Limburg

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.