Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de vrijwilliger

7 december

Elke dag zetten jullie je tomeloos in en besteden jullie tijd om te zorgen voor een fijne en veilige omgeving voor onze jongeren. Jullie werk bestaat uit lange avonden, intensieve overleggen, het bieden van een luisterend oor, en het geven van motiverende woorden. Dit alles draagt bij aan de vorming van onze jeugd en jongeren.

Of je nu deel uitmaakt van een Oranje- of Sinterklaascomité, actief bent in een fanfare, voetbalclub, Kindervakantiewerk, speeltuin, Jeugdhuis of jongerenorganisatie; jullie inspanningen zijn van onschatbare waarde. Jullie zorgen ervoor dat elk kind de kans krijgt om te groeien, te leren en te genieten van een fijne jeugd.

Als vrijwilligers leren jullie de jeugd belangrijke waarden zoals respect, teamwork en doorzettingsvermogen. Deze lessen zijn niet alleen belangrijk tijdens hun kinderjaren, maar zullen hen ook begeleiden gedurende hun hele leven. Jullie inzet helpt bij het vormen van verantwoordelijke, empathische en actieve burgers.

We willen daarom deze gelegenheid aangrijpen om jullie van harte te bedanken. Jullie inzet, passie en toewijding zijn de fundamenten van onze fijne gemeenschap. Bedankt dat jullie er zijn en dat jullie je hart en ziel inzetten voor de jeugd en jongeren. Jullie zijn werkelijk de helden van onze gemeenschap, elke dag weer.

Gegevens

Datum:
7 december
Evenement Categorie:
Site:
https://www.nlvoorelkaar.nl/dag-van-de-vrijwilliger