Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jantje Beton Collecte

Ieder jaar lopen 45.000 collectanten van zo’n 1700 jeugdwerkorganisaties en verenigingen in Nederland langs de deur voor de jaarlijkse collecte van Jantje Beton. De opbrengst wordt gebruikt om buitenspelen in Nederland veilig, vrij en avontuurlijk te maken. Hierbij geldt dat 50% voor de club is en 50% voor Jantje Beton.

Uniek aan de Jantje Beton Collecte is dat de helft van de opbrengst voor de collecterende club zelf is om te gebruiken ter ondersteuning van buitenspelactiviteiten van hun club of vereniging. Met de andere helft financiert Jantje Beton projecten die ervoor zorgen dat kinderen veilig, vrij en avontuurlijk buiten kunnen spelen in hun eigen buurt; verstoppertje doen, kliederen met water, hutten bouwen, rennen en klimmen. De ideeën van kinderen vormen bij ons werk altijd de basis. Want wat is er mooier voor kinderen dan spelen op een plek die echt van hen is.

In meerdere gemeentes in Nederland is nog ruimte voor jeugdclubs om mee te doen aan de Jantje Beton Collecte.  Geïnteresseerde jeugdclubs kunnen zich aanmelden via de website van Jantje Beton.

Wil je als club meedoen maar liever niet langs de deuren?

Dan kun je gebruikmaken van DigiCollect, Mobiel collecteren of iDEAL QR-code.

Jantje Beton verzorgt alle collectematerialen en de landelijke promotie.

Website: Jantje Beton Collecte

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.