Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Start Week van het geld t/m 15 maart

11 maart - 15 maart

Week van het geld

De Week van het geld is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. Onder het motto ‘Hoe ben jij je GELD de BAAS?’ wil het platform kinderen en jongeren leren hoe ze een ware ‘baas’ kunnen worden over hun eigen financiën. De Week van het geld is een belangrijke aanjager voor het structureel stimuleren van financiële vaardigheden van kinderen en jongeren, zowel op school als thuis.

Ieder kind moet mee kunnen doen

Tijdens deze week wil Jeugdwerk Limburg kinderen en jongeren ervan bewust maken dat jeugdactiviteiten niet vanzelfsprekend zijn voor ieder kind. Daarnaast leert jonge leiding dat je niet meer geld kunt uitgeven dan je in kas hebt. Dit maakt dat je als leiding creatief gaat zoeken naar mogelijkheden voor activiteiten en daarmee het ondernemerschap aanjaagt. Daarnaast vragen organisaties een zo laag mogelijke deelnemersbijdrage en houden daarom allerhande geldinzamelingsacties.

Project 2022: Spek de kas!

In 2022 hebben diverse organisaties plannen en ideeën voor geldinzamelingsacties naar ons doorgestuurd. Al deze ideeën hebben we gebundeld in onze online kennisbank. Dus zoek je nog handige geldtips voor jouw vereniging of organisatie? Bekijk dan zeker eens onze geldtips waar je direct mee aan de slag kan gaan.

Heb je nog aanvullingen? Mail ze ons info@jeugdwerklimburg.nl

Gegevens

Begin:
11 maart
Einde:
15 maart
Evenement Categorie:
Site:
https://www.weekvanhetgeld.nl/