Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

De Grote Clubactie

Sinds 1972 helpt de Nationale Stichting Grote Clubactie clubs en verenigingen om hun doelen werkelijkheid te maken. Zij organiseren daarom een jaarlijkse loterij, waarvan 80% van de opbrengst rechtstreeks naar de loten verkopende clubs gaat. Deze stichting ziet het als hun taak om mee te bouwen aan een gezond verenigingsleven in Nederland. Want verenigingen en clubs zijn namelijk onmisbaar in onze maatschappij en dragen bij aan de gezondheid en het welzijn van mensen, jong en oud.

Hoe werkt het?

Het idee is heel simpel. Een keer per jaar gaan jouw leden aan de slag om zoveel mogelijk loten voor de club te verkopen. Als jouw organisatie meedoet, kun je al voor € 0,50 loten kopen, die vervolgens door leden, werknemers, vrijwilligers en andere sympathisanten voor € 2,50 per stuk worden doorverkocht. Dit betekent dat je per lot € 2 winst maakt en dat geld gaat rechtstreeks naar de penningmeester van jouw club.

Deelnemen aan de Grote Clubactie is gratis

Je betaalt geen inschrijfgeld en er is géén minimum aantal loten dat verkocht hoeft te worden.
Superloten, de online verkoopmethode en de eerste 100 verkoopboekjes zijn gratis. Je betaalt alleen verzendkosten.

Wanneer worden er wel kosten in rekening gebracht?

  • Verzendkosten verkoopmateriaalVoor het versturen van de verkoopboekjes, papieren loten en Superloten wordt maximaal € 9,50 verzendkosten per bestelling berekend.
  • (Extra) VerkoopmateriaalDe verkoopboekjes zijn per 25 stuks te bestellen. De kosten hiervoor bedragen €7,50 per bundel. De papieren loten (de losse waarde documenten) koop je vooraf in per 25 stuks. De inkoopprijs van een papieren lot is € 0,60. De verkoopprijs is € 3,-. Superloten blijven ook in de nabestelling gratis.

Meer informatie lees je op de website: Grote clubactie

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.