Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Themabijeenkomst Onbeperkt Jeugdwerk

9 oktober @ 19:00 20:00

Op onze themabijeenkomst gaan we samen aan de slag om te ontdekken hoe we inclusie kunnen implementeren in jeugd- en jongerenorganisaties. Het programma is zo opgezet dat je zowel nieuwe kennis opdoet als actief meedenkt over inclusief jeugdwerk.

We beginnen met een plenair moment, waarin een onderzoeker de dag opent en waardevolle inzichten deelt. Dit is je kans om te leren over de nieuwste ontwikkelingen en onderzoeken rondom inclusie.

Daarna duiken we dieper in het onderwerp met workshops. Afhankelijk van het aantal deelnemers, zijn er één of meerdere workshops beschikbaar. Elke workshop heeft maximaal 15 deelnemers, zodat iedereen actief kan meedoen. In deze workshops ga je zelf aan de slag. Je denkt na over vragen als: Hoe ziet inclusief jeugdwerk eruit? Hoe kan dit in de praktijk worden gebracht? Welke uitdagingen kunnen we tegenkomen? En wat zijn de huidige obstakels in je organisatie?

Deze workshops zijn ontworpen om je uit te dagen, bewust te maken en je te laten reflecteren. Je leert niet alleen van de trainers, maar ook van elkaar. De interactie met andere deelnemers bevordert samenwerking en uitwisseling van ideeën.

We sluiten de dag af met een gezamenlijk moment. Na deze afsluiting is er tijd voor een drankje en een hapje. Dit is het perfecte moment om informeel verder te praten, netwerken en de banden met collega’s en vakgenoten te versterken.

Kortom, verwacht een dag vol kennis, interactie en praktische inzichten die je direct kunt toepassen in jouw werk.

Hoe kan je deelnemen aan deze bijeenkomst?

Met het interactieve formulier is aanmelden voor onze evenementen snel en eenvoudig.

Gegevens

Datum:
9 oktober
Tijd:
19:00 – 20:00
Evenement Categorie:
Caulitenstraat 6
Sint Joost, Limburg 6112 AL Nederland
+ Google Maps