Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Online spellenboek van Jeugdwerk Limburg

Bij Jeugdwerk Limburg hebben we een schat aan leuke activiteiten en spellen verzameld in ons online spellenboek. Dit is een resultaat van het project ‘Geef weer kleur aan je activiteiten’, waarbij we veel inspirerende ideeën hebben ontvangen.

Ons doel is om organisaties aan te moedigen om activiteiten aan te bieden die toegankelijk en gevarieerd zijn. We streven ernaar dat iedereen, ongeacht financiële middelen, afkomst of religie, kan deelnemen. Ons aanbod omvat een breed scala aan kunst, drama, natuur en creatieve activiteiten.

Al deze geweldige ideeën zijn nu overzichtelijk en gratis beschikbaar in onze kennisbank onder het kopje programmatips. We nodigen je van harte uit om deze te verkennen en zelf uit te proberen.

Welke activiteiten organiseert jouw organisatie het liefst?

Heb je zelf ook leuke activiteiten die je graag wilt delen? Wij horen graag van je! Jouw suggesties kunnen anderen inspireren en bijdragen aan een nog rijker en meer divers aanbod.

Stuur jouw ideeën in en help mee om onze gemeenschap van jeugdwerk nog kleurrijker en levendiger te maken!

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.