Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Samenspelen boekjes in zakformaat

Onder de titel SamenSpelen geeft JongNL Limburg drie keer per jaar een handzaam boekje uit (A6 formaat). Het boekje is gericht op ieder die actief is in de begeleiding van groepen kinderen en jongeren in de leeftijd van vier tot zestien jaar. In het boekje worden veelzijdige activiteiten beschreven die inspelen op de belevingswereld van kinderen in een bepaalde leeftijd en bovendien aangepast aan de jaargetijden. Meer informatie op www.samenspelenboek.nl!

In verloren momenten heb je dan snel een heleboel ideeën bij de hand die makkelijk en met weinig materiaal uitvoerbaar zijn. De boekjes zijn samengesteld door JongNL Limburg.

Drie keer per jaar komt er een nieuw boekje uit. Op dit moment zijn er 14 uitgaves. Ze kosten € 3,50 per stuk, inclusief verzendkosten. Je kunt hiervoor een abonnement afsluiten bij Jeugdwerk Limburg. Telkens als er dan een nieuw boekje klaar is, komt het automatisch naar je toe.

Bekijk alle boekjes op : www.samenspelenboek.nl

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.