Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Rabo Clubsupport inschrijven

Met de bijdrage van kennis, netwerk en financiën biedt de Rabobank jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Dit doen ze in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst).

Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten zij hun netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden zij hun kennis om jullie verder te helpen.

De inschrijfperiode Rabo ClubSupport is gestart, van 29 mei t/m 11 juli 2023 kun je jouw club inschrijven. De stemperiode organiseren ze na de zomervakantie, van 4 t/m 26 september 2023. Zo heb je alle tijd om je hierop voor te bereiden en leden te informeren om te gaan stemmen.

Inschrijven kan via deze link.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.