Digitale uitwisselingsbijeenkomst: Vraag het de Expert – Alles over WBTR en jouw organisatie op 24 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Openluchttheater Brunssum

openluchttheater Brunssum

Een leuk uitje voor jong, oud en alles ertussenin? Lach, zing, huil, dans en geniet tijdens het openluchttheater Brunssum! Dit bijzondere theater van Brunssum verstopt tussen de wilgen en het water in het magische groene Vijverpark in Parkstad. Van april tot en met september kun je in dit unieke openluchttheater in Brunssum genieten van uiteenlopende voorstellingen.

Er is gewerkt aan een divers programma voor Brunssumers én buren, voor groot en klein: het wordt méér dan fijn. Sowieso mag je een seizoen bomvol dans, zang, (kids)theater en film verwachten. Maar ook je smaakpupillen worden niet vergeten.

Wat je er allemaal voor moois kunt beleven, zetten we hier in vogelvlucht voor je uiteen.

 1. Tintelend (kinder) theater (van eigen bodem)
  Dit is een plek waar Brunssumse verenigingen hun voorstellingen houden. De regio bruist van de creativiteit en dat zie je terug in het brede aanbod van voorstellingen. Maar niet alleen lokale
  helden passeren de revue, ook sterren van (inter)nationale bodem staan klaar om te schitteren.
 2. Dans met de hoofdletter D
  Een plek waar de wereld danst, van Flamenco, tot hiphop, van folklore tot dance. Uit Spanje, uit eigen parkstad of een dansje rond de hele wereld tijdens de nieuwste editie van ‘onze’ befaamde Parade met het thema ‘Dare to dance!’. De heupen gaan gegarandeerd los.
 3. Magische muziek uit alle hoeken
  Je hoeft niet ver te reizen voor Wereldse muziek van je dromen, gewoon naar Brunssum komen! Van klassiek, tot pop, van the blues of jazz tot rock & roll. Met onder andere trotse namen als Mirage – a tribute to Fleetwood Mac, Big Band Time Out, Brunssums talent tijdens Local Heroes en nog zoveel meer. Dit wordt een avondje om nooit te vergeten. Beloofd!
 4. Als een kind zo blij
  Een plek waar kinderdromen uitkomen. Theater is voor alle leeftijden, dus ook voor de allerkleinsten. Hoe leuk is het dat ze zelf kunnen meebepalen hoe de show van Pien en Lotje gaat? Of kom je kijken naar een heuse kinderopera? Hoe sjiek is dat!? Altijd op woensdagmiddag, vaak zelfs gratis. Neem je kindjes mee en kom ook gezellig!
 5. Film en food
  Een heuse Openlucht Bioscoop! Dit jaar zal Grease te zien zijn op een enorm scherm.
 6. Prachtige parel in het groen
  Een plek met een rijke historie vol pracht en praal waar je lekker beschut kunt zitten. Mochten de tal van activiteiten je nog niet helemaal hebben overtuigd, kom dan eens een kijkje nemen. De setting in het idyllische Vijverpark, de sfeer in die prachtige groene oase: dat is zó uniek en magisch, dat kan geen pen beschrijven.
  Dat moet je zelf ervaren!

Iedere week geopend op:

 • Openluchttheater Brunssum is een openbare plek, en altijd toegankelijk. Tijdens voorstellingen maakt het theater gebruik van poorten en gaan de deuren een uur van tevoren open (mits anders vermeld).
 • Het Openluchttheater Brunssum is rolstoelvriendelijk.

Bezoek de website van Openluchttheater Brunssum

Moet ik voorstellingen reserveren?

Er zijn 500 plekken beschikbaar in het theater, reserveren voor gratis voorstellingen is niet mogelijk en niet nodig. Wel moet je voor sommige voorstellingen tickets kopen. Meer hierover vind je op de ticketpagina.

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.