Digitale uitwisselingsbijeenkomst: Vraag het de Expert – Alles over WBTR en jouw organisatie op 24 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nationale Museum week t/m vrijdag 7 april 2023

De Museumvereniging organiseert elk jaar, als onderdeel van haar collectieve promotie van musea, de Nationale Museumweek. Dit jaar vind de Nationale Museumweek, met het nieuwe thema ‘leen een museumkaart’, van 31 maart t/m 7 april 2023 plaats. 

Jarenlang was de Museumweek dé campagneweek van het jaar. Dit jaar neemt die week een andere vorm aan. Hij is onderdeel van de bestaande Museumkaartcampagne. Daarmee bereiken we het hele jaar door het brede publiek om continu museumbezoek te stimuleren.

Museumkaarthouders lenen één week hun kaart uit aan een ander

Tijdens de Museumweek willen we iedereen laten proeven wat Museumkaarthouders onbeperkt beleven. Daarom kan alléén tijdens deze week een ander ieders persoonlijke kaart gebruiken. Voor één week hoeven museummedewerkers niet aan de kassa te controleren of Jan echt Jan is of Melissa echt Melissa. Oma’s, buurmannen en andere bekenden die verder nog geen Museumkaart hebben genieten daardoor ook van de ruim 450 musea. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, vernieuwend en inspirerend een museumbezoek kan zijn.

Ben je benieuwd welke musea er in Limburg zijn?

Bekijk de leukste musea in onze kennisbank

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.