Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering Werkplan & Begroting 2025 op 5 september!
Jeugdwerk Limburg
Search
Close this search box.

Meet & Greet met de kandidaat bestuursleden

Op 10 mei stellen we graag onze twee kandidaten voor een bestuursfunctie bij Jeugdwerk Limburg aan je voor! Maak kennis met Freek Emonts uit het charmante Buggenum en Thijs van Veen uit het prachtige Maastricht.

Freek is al lange tijd vrijwilliger en secretaris bij de Jeugdcontactraad in zijn gemeente. Ook zet hij zich in voor het lokale kindervakantiewerk, waarmee hij zijn passie voor jeugdwerk in de praktijk brengt. Freek wil Jeugdwerk Limburg verjongen en zorgen voor continuïteit. Hij is ervan overtuigd dat zijn ervaring en kennis waardevol kunnen zijn bij het ontwikkelen van nieuw beleid en trainingsaanbod. Zo kunnen we onze organisatie nog beter afstemmen op jouw wensen en behoeften.

Thijs is een enthousiaste en energieke jonge vader die als Verenigingsondersteuner Sport & Cultuur werkt voor de gemeente Heerlen. Hij zet zich als vrijwilliger in bij de lokale volleybalvereniging en heeft een groot hart voor jeugd en jongerenwerk. Thijs wil graag zijn kennis en ervaring inzetten om Jeugdwerk Limburg verder te ontwikkelen en jouw organisatie beter te ondersteunen.

Wil jij beide kandidaten alvast beter leren kennen? Kom dan naar onze digitale meet & greet en meld je nu aan!

Aanmelden kan per mail naar info@jeugdwerklimburg.nl en vermeld hierbij je organisatie en naam. 

  • Wanneer? Woensdag 10 mei
  • Hoe laat? Van 19.00 uur tot 20.00 uur
  • Deelname is gratis via Teams. (minimaal 2 deelnemers in totaal)

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.