Digitale uitwisselingsbijeenkomst: Vraag het de Expert – Alles over WBTR en jouw organisatie op 24 juni!
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Inschrijfperiode Rabo ClubSupport stemcampagne van start

27 mei @ 08:00 8 juli @ 17:00

Een club is een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt, waar je jezelf kunt zijn en waar gewerkt wordt aan een duurzame wereld. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank je graag om jouw ambities te realiseren. Iedereen verdient tenslotte een club.

Met de bijdrage van kennis, netwerk en financiën biedt de Rabobank jullie de mogelijkheid mooie maatschappelijke bestedingsdoelen te realiseren. Dit doen ze in samenwerking met NOC*NSF, verschillende bonden, Kunstbende en LKCA (Landelijk Kennisinstituut Cultuureducatie en Amateurkunst).

Denk aan het opzetten van trainingsprogramma’s voor gehandicapten, verduurzaming van het clubhuis, gezond voedsel in de kantine, het aanbieden van re-integratie cursussen of workshops over ledenwerving en digitalisering. Zo zetten zij hun netwerk in om clubs van elkaar te laten leren en bieden zij hun kennis om jullie verder te helpen. Dit heet Rabo ClubSupport Ondersteuning en hiervoor kun je je club het hele jaar door aanmelden. Met de Rabo ClubSupport Stemcampagne kun je geld ophalen waarmee je de doelen van je club (gedeeltelijk) kunt financieren. Deze campagne organiseren we eenmaal per jaar.

Inschrijfperiode Rabo ClubSupport stemcampagne start binnenkort

De inschrijfperiode voor de Rabo ClubSupport stemcampagne start dit jaar op 27 mei, vanaf dat moment kun je jouw club inschrijven. Inschrijven kan tot en met 8 juli. De stemperiode start na de zomervakantie, van 2 tot en met 24 september. Zo heb je alle tijd om je hierop voor te bereiden, promotiemateriaal te maken en leden te informeren om te gaan stemmen.

Inschrijven kan via deze link.