HACCP training

Lekker eten is één, veilig eten is twee, maar wel superbelangrijk. Je wilt echt niet dat iemand van jouw eten ziek wordt! Volgens de Warenwet moet iedereen die in een bedrijf werkt waar eet- en drinkwaren worden bereid, een HACCP-training of instructie volgen die is afgestemd op zijn werkzaamheden.

Korte inhoud
Iedereen die zich bezighoudt met het bereiden of behandelen van eet- of drinkwaren. Dus ook bij verenigingen en stichtingen. HACCP staat voor Hazard Analysis Critical Control Points. Bij het verwerken van voedingsmiddelen kunnen er dingen misgaan, wat de veiligheid van ons eten in gevaar brengt. Mogelijke risico’s worden in een voedselveiligheidsplan beschreven, ook wel een HACCP-plan genoemd.

De HACCP training kun je zelf volgen, meer informatie vind je onder andere in de werkmap en op de website van sociale hygiëne en SHO horeca.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.