Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Grote Pubquiz op Nationale Vrijwilligersdag!

Om de inzet en passie van onze vrijwilligers te vieren, nodigt Jeugdwerk Limburg haar leden uit voor een speciale avond op Nationale Vrijwilligersdag. We willen graag onze waardering tonen en daarbij iets unieks en vermakelijks bieden.

Wat is er zo speciaal aan deze avond?

Voor het eerst in de geschiedenis van Jeugdwerk Limburg organiseren wij een Pubquiz! Deze quiz biedt een ideale kans om in een gezellige en ontspannen sfeer jullie algemene kennis te testen. En niet te vergeten, het is dé gelegenheid om kennis te maken met andere lidorganisaties.

Details van het evenement:

  • Datum & Tijd: Donderdag 7 december 2023, van 19.30 uur tot 21.00 uur
  • Locatie: ‘t Patronaat in Sint Joost
  • Voor: Exclusief voor leden van Jeugdwerk Limburg
  • Kosten: Deelname is geheel gratis!

Stel een team samen vanuit jouw organisatie (maximaal 5 personen per team) en neem deel aan deze spannende pubquiz. Onder het genot van een hapje en drankje kun je de strijd aangaan met andere teams van lidorganisaties. En, we hebben goed nieuws voor de winnaars: er ligt een aantrekkelijk prijzenpakket te wachten! De top drie teams ontvangen cadeaubonnen van een lokale ondernemer nabij de winnende organisatie, bedoeld voor het huren van spellen of luchtkussens. De waardes van deze bonnen zijn respectievelijk 250, 150 en 100 euro.

Aanmelden voor de Pubquiz?

Stuur een e-mail naar info@jeugdwerklimburg.nl met vermelding van de naam van je organisatie, de gekozen teamnaam en de namen van alle teamleden. Zorg ervoor dat je je inschrijft vóór 23 november.

Wees er snel bij en verzeker je team van een plek tijdens deze unieke avond. We kijken er naar uit jullie daar te zien!

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.