Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boek Nu de Training Vrijwilligersbeleid

In de snel veranderende wereld van vrijetijdsbesteding is een positief imago voor jeugdwerkorganisaties essentieel. Wil jij ervoor zorgen dat jouw organisatie opvalt tussen alle andere vormen van vrijetijdsbesteding? Zoek je manieren om aantrekkelijker te worden voor zowel vrijwilligers als deelnemers? Dan hebben wij goed nieuws voor je!

Jeugdwerk Limburg biedt een speciale training aan gericht op vrijwilligersbeleid. Deze training is ontworpen om je de vaardigheden te geven die je nodig hebt om je organisatie effectief te analyseren, je aanbod van activiteiten te optimaliseren en de juiste doelgroepen te benaderen. Je leert hoe je een plan van aanpak kunt opstellen en hoe je op verschillende manieren vrijwilligers kunt werven. Bovendien krijg je inzicht in het opzetten van passende vervolgactiviteiten.

Deze training is niet alleen informatief, maar ook praktisch. Je leert hoe je de eisen die aan vrijwilligers worden gesteld kunt beheren, hoe je omgaat met lastige situaties, en je krijgt uitleg over de nieuwste wet- en regelgeving. Na afloop heb je nieuwe inzichten in hoe je bestuurs- en/of vrijwilligerswerk aantrekkelijker kunt maken en hoe je de werving van vrijwilligers en/of leden op een constructievere manier kunt aanpakken.

Meer informatie en boeken

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.