Neem deel aan het Online vragenuur met bestuur en maak kennis met Mandy Römkens op 22 april.
Jeugdwerk Limburg
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanmelden activiteiten Burendag 23 september 2023

Op 23 september vieren we weer Burendag, de dag waarop buurten zich verbinden! Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september.

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt.

Burendag is een geweldig initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het wordt elk jaar gevierd op de 4e zaterdag in september. Het is dé dag waarop de buurt gezellig samenkomt en mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Want laten we eerlijk zijn, goede buren zijn van onschatbare waarde!

Wanneer buren elkaar ontmoeten, helpen en zich samen inzetten voor de buurt, worden buurten socialer, veiliger en leuker. Deze contacten vormen de basis van een hechte gemeenschap waarin iedereen meetelt. Daarom zijn Douwe Egberts en het Oranje Fonds de drijvende krachten achter Burendag. Ze willen niets liever dan mensen dichter bij elkaar brengen.

En weet je wat het mooie is? Het begint allemaal met een kopje koffie… Dat simpele gebaar kan de basis leggen voor geweldige contacten en een fantastische Burendag!

Het Oranje Fonds staat altijd klaar voor iedereen die iets goeds wil doen voor anderen. Daarom kunnen buurten vanaf 12 juni 2023 een aanvraag indienen bij het Oranje Fonds voor maximaal € 350,- om hun eigen Burendagplan te verwezenlijken. Maar let op: op = op, dus wees er snel bij!

Laten we samen van Burendag een onvergetelijke dag maken, vol warme ontmoetingen en waardevolle verbindingen. Want uiteindelijk zijn betrokken buren niet alleen belangrijk op Burendag, maar het hele jaar door.

Douwe Egberts

Douwe Egberts brengt buren met elkaar in contact, met een goede kop koffie. Met koffie kun je echt even de tijd nemen voor je buren. Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag!

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en bevordert zo contact en verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag willen wij mensen dichter bij elkaar brengen. maar een betrokken buurt is de rest van het jaar net zo belangrijk. Want buren die er voor elkaar zijn doen ertoe. Betrokken buren zorgen ervoor dat iedereen mee kan doen en niemand er alleen voor hoeft te staan.

Website: Meer over Burendag

Updates en nieuwtjes

contact-jeugdwerk-limburg

Heb je vragen of wil je eens kennismaken?
Bel dan het bovenstaande nummer of stuur een mail naar info@jeugdwerklimburg.nl.

Blijf op de hoogte

Ontvang praktische informatie, handige tips en interessante nieuwtjes over het jeugd- en jongerenwerk in Limburg direct in je mail.