big background

digibieb

nieuws

Speel mee met Rokke Billy!

Ben jij op zoek naar iets met muziek voor kinderen tijdens een kamp-event of clubavond? Dan is het mogelijk om Rokke Billy in te huren. Hij heeft een eigen show met allemaal meezingliedjes die iedereen kent. Jij kent ze vast ook: Op een grote paddenstoel, in de maneschijn, Cowboy "Rokke" Billy Boem, Het Hondje van de Bakker en ga zo maar door. Deze liedjes worden gezongen met gitaarbegeleiding en samen met de kinderen. Samen wordt het dan één groot feestorkest inclusief instrumenten. Uiteraard worden ook alle gekke dansjes gedaan die er bij horen. Want stil zitten is geen optie! Echt een leuk feest voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. Dit kan allemaal in het Limburgs of in het Nederlands. 

Maar buiten dit kan er nog veel meer. Ook het presenteren van een playbackshow kan tot de mogelijkheden behoren. Of misschien zoeken jullie een typetje bij een thema. Eigenlijk is niks te gek als het maar met entertainment voor kinderen te maken heeft. Graag denkt Rokke Billy mee naar een passende invulling voor jullie activiteit. Maatwerk is hierbij zeer belangrijk. 

Mochten jullie meer informatie willen, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens.  Rokke Billy ziet er al naar uit om samen een feestje te bouwen met de kinderen! 

Bart Bongaerts
Email:        rokkebillyshow@gmail.com
Web:          www.rokkebilly.nl
Mob:          06-29 83 63 07

Een optreden van Rokke Billy duurt circa 45 minuten.
De kosten voor een op maat gesneden optreden bedragen 250 euro.
De eerste vijf boekingen krijgen via Jeugdwerk Limburg een korting van 100 euro.

URL : Rokke Billy
Email : rokkebillyshow@gmail.com
Volg ons op Facebook
Mogelijk gemaakt door de provincie Limburg

contact

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op:

Jeugdwerk Limburg
: Postbus 1048, 6040 KA Roermond
: (0475) 31 51 51
: info@jeugdwerklimburg.nl
Terug naar boven