big background

digibieb

nieuws

Yvette Litjens-Cornielje stelt zich voor

Yvette Litjens-Cornielje heeft als workshopleider een aantal workshops overgenomen van Marion Binneveld. Ook levert zij regelmatig een redactionele bijdrage aan het kwartaalblad FLITS. Graag stelt zij zich bij deze voor.

Mijn naam is Yvette Litjens-Cornielje, ik ben 30 jaar oud, woon samen met Patrick en sinds afgelopen december ben ik de trotste mama van Suzie.
Enkelen van jullie hebben mij al eens voorbij zien komen in een artikel in FLITS of bij een workshop. Sinds 2012 heb ik al wat dingetjes mogen doen voor Jeugdwerk Limburg en vanaf maart dit jaar verzorg ik regelmatig workshops waaronder: ‘Leidinggeven aan groepen’, ‘Goed voorbereid op kamp/bivak’, ‘Pesten’ en ‘Teambuilding’.
In de workshops die ik verzorg heb ik altijd oog voor het persoonlijke karakter. Geen workshop is standaard en ik zal altijd luisteren waar de behoefte bij jullie als organisatie ligt. Mijn stijl kenmerkt zich door actieve en speelse oefeningen om het onderwerp eens onder de loep te nemen. Niemand vindt het leuk om 2 uur alleen maar te luisteren. Bovendien wordt de creativiteit en het denken gestimuleerd als je actief aan de slag gaat. Op die manier komen we samen tot een mooi resultaat.
Ik kijk ernaar uit om meer organisaties en mensen te mogen ontmoeten. Tot snel!

Volg ons op Facebook
Mogelijk gemaakt door de provincie Limburg

contact

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op:

Jeugdwerk Limburg
: Postbus 1048, 6040 KA Roermond
: (0475) 31 51 51
: info@jeugdwerklimburg.nl
Terug naar boven