big background

digibieb

nieuws

9 en 10 maart: NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Op 9 en 10 maart 2018 organiseert het Oranje Fonds weer NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Misschien ben je met je organisatie al aan het nadenken over klussen en activiteiten. Of misschien ben je nieuwkomer en nog niet (volledig) op de hoogte van NLdoet.

Waarom meedoen aan NLdoet?
NLdoet is een goed moment om klussen te klaren waaraan je te weinig toekomt. Mensen die jullie accommodatie aanpakken, hulp bij opruimen of schoonmaken, je ziet direct resultaat. Daarnaast zet je je organisatie in het zonnetje en boor je nieuwe netwerken aan.

Financiële bijdrage en gratis promotie
Ook in 2018 kan het Oranje Fonds een bijdrage geven voor NLdoet klussen. Je kunt maximaal € 400,00 per locatie aanvragen. Op www.nldoet.nl lees je de exacte voorwaarden. Iedere organisatie die een klus aanmeldt, krijgt begin maart een gratis NLdoet promotiepakket. Ook als je geen bijdrage aanvraagt! Daarnaast start het Oranje Fonds begin februari 2018 weer een grote landelijke mediacampagne en roept zo honderdduizenden mensen op om mee te doen aan NLdoet.

Recordaantal deelnemers?
Het Oranje Fonds verwacht ruim een half miljoen Nederlanders te mobiliseren voor NLdoet.

Mocht je nog vragen hebben over NLdoet, neem dan contact op met het NLdoet team via e-mail: nldoet@oranjefonds.nl of bel tijdens kantooruren: 0900-4488448 (lokaal tarief), of stuur ons een tweet op @nldoet.

URL : NLdoet
Volg ons op Facebook
Mogelijk gemaakt door de provincie Limburg

contact

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op:

Jeugdwerk Limburg
: Postbus 1048, 6040 KA Roermond
: (0475) 31 51 51
: info@jeugdwerklimburg.nl
Terug naar boven