big background

digibieb

nieuws

Platform Vrijwillige Inzet vervangt Vrijwilligerswerk.nl

Samen met Movisie heeft Vereniging NOV keihard gewerkt om alle informatie van de website op het Platform Vrijwillige Inzet te krijgen. Vanaf 14 juni vind je daarom deze website ook onder de url www.vrijwilligerswerk.nl!

Al langer kregen zowel Vereniging NOV als Movisie, de beheerder van het voormalige Vrijwilligerswerk.nl, signalen dat het toch eigenlijk erg vreemd is dat er twee landelijke platformen zijn. Om die reden hebben zij daar samen verandering in gebracht. Movisie blijft actief in het updaten van de diverse pagina's, samen met het NOV-team.

Voor iedereen, met iedereen
Natuurlijk is ook veel content afkomstig van NOV-leden en partners. Zo werkt Platform Vrijwillige Inzet ook samen met Nederland Filantropieland, Lokale Fondsen Nederland en Spectrum Elan. In de loop van de tijd zul je daar als bezoeker steeds meer van merken door goede en actuele content. Vind je iets niet? Heb je een vraag? Met een account op dit Platform Vrijwillige Inzet kun je eenvoudig je vraag stellen op één van de fora. Zo leren anderen er ook nog eens van!

URL : Vrijwilligerswerk.nl
Volg ons op Facebook
Mogelijk gemaakt door de provincie Limburg

contact

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op:

Jeugdwerk Limburg
: Postbus 1048, 6040 KA Roermond
: (0475) 31 51 51
: info@jeugdwerklimburg.nl
Terug naar boven